Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Imaginea ZILEI! La Timișoara s-au reabilitate tramvaiele… cu CAI!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Așa cum a anunțat și Poliția Locală din Capitala Banatului, orașul a fost invadat de căruțe a căror ”șoferi” caută diferite ”comori”, fier vechi, lemne și multe altele, fără să țină cont de faptul că accesul acestui gen de vehicule, pe raza orașului de pe Bega, este strict interzis. Singura cale pe care acestea pot pătrunde în Timișoara este pe baza unei autorizații care se obține de la Primăria Timișoara, însă la unitatea administrativăa orașului nu prea se găsesc acest gen de solicitări. Ținând cont de ”blândețea” legii atât în acest gen de cazuri cât și în cel al vânzătorilor ambulanți -care au împânzit intersecțiile- îi face pe aceștia să nu înceteze încălcarea legii, chiar dacă sunt amendați, majoritatea acestora neplătind nicio amendă.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare