Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu: ”Condamnarea lui Voiculescu a acordată în mod corect”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce a aflat că fondatorul Partidului Conservator, fostul securist Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a ținut să-și exprime public părerea cu privire la acest subiect.

„Dl. Voiculescu a fost mereu pentru mine un personaj politic pe care l-am dezavuat. În privința condamnării sale, ce-aș putea să spun decât că am încredere că ea a fost acordată în mod corect, pe măsura faptelor ilegale pe care dl Voiculescu le-a comis. Încălcarea legii și gravitatea faptelor, atât în cazul Voiculescu, cât și în oricare altul se apreciază de către judecători, nu de către oamenii politici. Asta dacă tot pretindem că trăim într-un stat de drept” a spus Nicolae Robu, în calitate de președinte al PNL Timiș.

Vă reamintim că pe lângă Dan Voiculescu a mai fost condamnat Gheorghe Mencinicopschi la 8 ani de închisoare, dar și fostul şef al Agenției Domeniilor Statului, timișoreanul Corneliu Popa, condamnat tot la 8 ani de închisoare. Ceilalți condamnați au primit pedepse pe care le puteți urmări AICI.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore