ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

”Securistul” Dan Voiculescu, pedeapsă maximă: 10 ani de ÎNCHISOARE cu EXECUTARE!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mogului Intact Media, Dan Voiculescu a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal, legea mai favorabilă în cazul său. Totodată, lui Voiculescu i-au fost interzise mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani. Prin această sentinţă, Curtea de Apel i-a dublat lui Voiculescu pedeapsa dată de Tribunalul Capitalei la fondul procesului.

În afara lui Voiculescu a mai fost condamnat Gheorghe Mencinicopschi la 8 ani de închisoare. De asemenea fostul şef al Agenției Domeniilor Statului, timișoreanul Corneliu Popa, a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

Ceilalți condamnați au primit pedepse după cum urmează:

– Ene Vica – 3 ani cu suspendare;
– Marinescu Grigore – 3 ani cu suspendare;
– Pop Flavius Adrian – 5 ani cu executare;
– Petre Alexandru – 3 ani cu suspendare;
– Baciu Constantin – 4 ani cu suspendare;
– Sin Gheorghe – 4 ani cu suspendare;
– Săvulescu Nicolae – 6 ani cu executare;
– Sorin Pantiş (fost ministru al Comunicațiilor) – 7 ani cu executare;
– Sandu Jean Cătălin (fostul director AVAS) – 6 ani cu executare.

Vă reamintim că mogulul media Dan Voiculescu şi celelalte persoane au fost trimise în judecată în acest dosar la începutul lunii decembrie 2008. Procurorii DNA susţin că privatizarea frauduloasă a I.C.A. ar fi fost făcută numai în favoare lui Voiculescu, prin subevaluarea bunurilor institutului cu peste 7,7 milioane de euro. Procurorii susțin că prejudiciul produs în urma acestei privatizări se ridică la peste 60 de milioane de euro.

Printre altele, procurorii au decis sechestrarea sediului posturilor tv Antena 1 și Antena 3, dar și popriri pe conturile lui Voiculescu, de unde urmează să fie confiscate câteva milioane de euro, iar procurorii anunță în continuare o serie de bunuri care îi vor fi consfiscate.

Foto:activenews.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore