Laura-Codruța-Kövesi

Antena 3 a pierdut procesul cu Laura Codruța Kövesi. În urma acestui deznodământ, șefa DNA va primi o sumă uriașă, 250.000 de lei, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată de către Curtea de Apel București, după cum scrie site-ul stiripesurse.ro

Laura Codruța Kövesi a dat în judecată Antena 3 și pe jurnaliștii Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor și Răzvan Savaliuc, în iunie 2014, reclamând faptul că în emisiunea „Siteza Zilei” din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a mușamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări față de Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial, și Mircea Băsescu.

Conform stiripesurse.ro, în acțiunea depusă în instanță de Kovesi, aceasta le-a cerut judecătorilor să oblige Antena 3 și pe cei patru jurnaliști să plătească în solidar suma de un milion de lei, în urma afirmațiilor mincinoase făcute în acea emisiune și care i-a creat un grav prejudiciu de imagine și au adus o gravă atingere a demnității umane.

Stiripesurse.ro scrie și minuta ședinței de judecată: „Respinge excepția privind lipsa calității procesual activa a lui Radu Tudor. Respinge excepția privind lipsa calității procesual pasiva a paratei DNA. Admite în parte acțiunea principala. Obliga pârâții in solidar la 250.000 lei daune morale si să comunice public dispozitivul hotărârii în 10 zile de la rămânerea definitivă la postul A3. Respinge, in rest, pretențiile și respinge cererea reconvențională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.