Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Laura Codruța Kövesi va primi o sumă uriașă de bani după ce a câștigat procesul cu Antena 3

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Antena 3 a pierdut procesul cu Laura Codruța Kövesi. În urma acestui deznodământ, șefa DNA va primi o sumă uriașă, 250.000 de lei, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată de către Curtea de Apel București, după cum scrie site-ul stiripesurse.ro

Laura Codruța Kövesi a dat în judecată Antena 3 și pe jurnaliștii Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor și Răzvan Savaliuc, în iunie 2014, reclamând faptul că în emisiunea „Siteza Zilei” din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a mușamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări față de Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial, și Mircea Băsescu.

Conform stiripesurse.ro, în acțiunea depusă în instanță de Kovesi, aceasta le-a cerut judecătorilor să oblige Antena 3 și pe cei patru jurnaliști să plătească în solidar suma de un milion de lei, în urma afirmațiilor mincinoase făcute în acea emisiune și care i-a creat un grav prejudiciu de imagine și au adus o gravă atingere a demnității umane.

Stiripesurse.ro scrie și minuta ședinței de judecată: „Respinge excepția privind lipsa calității procesual activa a lui Radu Tudor. Respinge excepția privind lipsa calității procesual pasiva a paratei DNA. Admite în parte acțiunea principala. Obliga pârâții in solidar la 250.000 lei daune morale si să comunice public dispozitivul hotărârii în 10 zile de la rămânerea definitivă la postul A3. Respinge, in rest, pretențiile și respinge cererea reconvențională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Lupta de patru ani: viceprimarul Dan Diaconu a câştigat procesul împotriva ANI care l-a declarat incompatibil

După patru ani de zile în care s-a judecat cu Agenţia Naţională de Integritate...

După ce a cerut ajutor de la Mitropolitul Banatului privind circulația vaporașelor, Primăria Timișoara a dat în judecată Guvernul României

După zeci de adrese trimise către guvern și către ministerele din subordine și aproape...

Guvernul României s-ar putea trezi cu procese. Primarul Robu se aliaza cu Mihai Chirica, de la Iasi

Scăderea impozitelor ar putea lăsa administraţiile locale fără bani de investiţii. Asta este atenţionarea...