ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Laura Codruța Kövesi va primi o sumă uriașă de bani după ce a câștigat procesul cu Antena 3

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Antena 3 a pierdut procesul cu Laura Codruța Kövesi. În urma acestui deznodământ, șefa DNA va primi o sumă uriașă, 250.000 de lei, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată de către Curtea de Apel București, după cum scrie site-ul stiripesurse.ro

Laura Codruța Kövesi a dat în judecată Antena 3 și pe jurnaliștii Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor și Răzvan Savaliuc, în iunie 2014, reclamând faptul că în emisiunea „Siteza Zilei” din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a mușamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări față de Sandu Anghel, zis și Bercea Mondial, și Mircea Băsescu.

Conform stiripesurse.ro, în acțiunea depusă în instanță de Kovesi, aceasta le-a cerut judecătorilor să oblige Antena 3 și pe cei patru jurnaliști să plătească în solidar suma de un milion de lei, în urma afirmațiilor mincinoase făcute în acea emisiune și care i-a creat un grav prejudiciu de imagine și au adus o gravă atingere a demnității umane.

Stiripesurse.ro scrie și minuta ședinței de judecată: „Respinge excepția privind lipsa calității procesual activa a lui Radu Tudor. Respinge excepția privind lipsa calității procesual pasiva a paratei DNA. Admite în parte acțiunea principala. Obliga pârâții in solidar la 250.000 lei daune morale si să comunice public dispozitivul hotărârii în 10 zile de la rămânerea definitivă la postul A3. Respinge, in rest, pretențiile și respinge cererea reconvențională”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore