Interese ASCUNSE pentru Aeroportul Utilitar Cioca. Cine se află în spatele afacerii

- Advertisement -

Aeroportul Utilitar Cioca, cel care se află la ieșire din Timișoara, pe DN6, către drumul care face legătură cu Vama Cenad, se pare că nu va mai avea viață prea lungă. Poziționarea sa în acea zona, chiar la șosea, a stârnit interesul unor oameni de afaceri, care încearcă să pună „gheara” pe el pentru transformarea lui într-un cartier de locuințe.

Din surse SIGURE am aflat că în spatele acestui joc s-ar afla unii membrii PSD din Consiliul Județean Timiș, și când spunem asta, suntem convinși ca Titu Bojin nu e străin de „combinatie”, care încearcă să pună în funcția de director al aeroportului un alt om de al lor, și care să le poată face jocurile de culise iar ulterior să falimenteze aeroportul. De altfel, în luna septembrie, fostul director Ioan Șimon, pilot cu experiență, și-a dat demisia după presiunile puse asupra sa, nedorind să ia parte la interesele insidioase manifestate pentru acea zonă.

Mai exact, omul din spatele „combinației” se pare că este Neculai Miron, șeful Grupului MIR, care pe vremuri cumpăra terenuri arabile din zona Timișoarei pentru Adrian Năstase. Acesta a mai fost acuzat pentru alte infracțiuni, și anume folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite, dar și fals în înscrisuri sub semnătură privată, comise pentru a ascunde o infracțiune asimilată celor de corupție. Acesta este și finanțator al portalului de știri oradetimis.oradestiri.ro, dar și membru al clubului Rotary din anul 2006. Despre ilegalitățile practicate de Miron si despre adevaratul proprietar al Aeroportului Cioca, vom povesti într-un material viitor unde vă dezvăluim informații INCENDIARE și cu siguranță de competența D.N.A. TIMIŞOARA.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img