Poliția-Rutieră-la-Pasajul-Jiul-02

Lucrările simultane care se vor desfășura atât la pasajul Jiul, cât și la cel de pe strada Popa Șapcă, coroborate cu venirea iernii, naște griji în rândul șoferilor timișoreni. Totuși, primarul Nicolae Robu ține să-i liniștească pe aceștia, spunând că va avea grija ca traficul să fie cât mai fluent și să se depășească orice problemă.

„De îndată ce voi putea, voi da drumul lucrărilor. Știu că timișorenii sunt frământați de grija ca nu cumva să avem orașul blocat, mai ales că, după cum am spus, o parte din lucrări se vor desfășura simultan pe cele două pasaje. Vreau să-i asigur pe locuitorii Timișoarei că am toată grija să nu se producă perturbări mari. Să nu-și închipuie cineva că vom închide circulația pe cele două trasee. O foarte mare parte dintre lucrări se vor face lăsând circulația neperturbată, apoi vor fi anumite restricții, dar fără a închide complet traficul. Desigur, vor fi și perioade scurte când vom închide traficul, dar nicidecum simultan”, a ținut Nicolae Robu să-i liniștească pe timișoreni.

Primarul Timișoarei a ținut să se și autocompătimească, spunând că lucrări de o asemenea anvergură sunt foarte greu de făcut și că nu oricine își asumă o astfel de responsabilitate, însă el o face. „Eu îmi asum de dragul Timișoarei, pentru a moderniza orașul nostru. Rămâne în urmă de zeci de ani. Vreau ca în acest oraș să avem o calitate a vieții cât mai ridicată. Lucrări de anvergură sunt foarte greu de făcut. E risc mare. Se poate nimeri peste firme, sunt o mulțime de riscuri, nu știi ce găsești când sapi”, a încheiat edilul Timișoarei, Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.