Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

JUDECATA AMANATA!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
19.7 ° C
20.1 °
18.9 °
48 %
2.1kmh
0 %
mar
20 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Vasile Ciupa a  câștigat timp prețios în încercarea de a-și salva scaunul din primăria Timișoara. Acesta a motivat că a fost în concediu și nu a putut să se pregătească să răspundă comisiei care îl cercetează pentru neregulile de la Parcul Copiilor.
Conform reprezentanților primăriei, Vasile Ciupa a semnat un act adițional la contractul ce privea reabilitarea Parcului Copiilor, document în care era aprobată achiziționarea echipamentelor de joacă din inox. Asta în contradicție cu caietul de sarcini al licitației.
Comisia s-a arătat indulgentă și i-a acordat două săptămâni șefului de la Mediu pentru a  clarifica situația, mai ales că Ciupa i-a sfidat pe membrii comisiei, întârziind peste 20 de minute. O amendă de 10.000 de lei și siguranța periclitată a copiilor, ar putea să-i aducă lui Vasile Ciupa pensia mai aproape. Asta pentru că, conform unor surse din cadrul primăriei acesta este doar pretextul pentru înlăturarea sa din funcția de la Direcția de Mediu. Și lista epurărilor din primărie va continua în această toamnă, conform primarului Timișoarei.

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare