Vasile Ciupa a  câștigat timp prețios în încercarea de a-și salva scaunul din primăria Timișoara. Acesta a motivat că a fost în concediu și nu a putut să se pregătească să răspundă comisiei care îl cercetează pentru neregulile de la Parcul Copiilor.
Conform reprezentanților primăriei, Vasile Ciupa a semnat un act adițional la contractul ce privea reabilitarea Parcului Copiilor, document în care era aprobată achiziționarea echipamentelor de joacă din inox. Asta în contradicție cu caietul de sarcini al licitației.
Comisia s-a arătat indulgentă și i-a acordat două săptămâni șefului de la Mediu pentru a  clarifica situația, mai ales că Ciupa i-a sfidat pe membrii comisiei, întârziind peste 20 de minute. O amendă de 10.000 de lei și siguranța periclitată a copiilor, ar putea să-i aducă lui Vasile Ciupa pensia mai aproape. Asta pentru că, conform unor surse din cadrul primăriei acesta este doar pretextul pentru înlăturarea sa din funcția de la Direcția de Mediu. Și lista epurărilor din primărie va continua în această toamnă, conform primarului Timișoarei.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.