Odată întors din concediu primarul Timișoarei Nicolae Robu a început să-și cristalizeze echipa cu care va lucra la primărie. Primul pas a fost angajarea a doi consilieri personali, oameni de încredere, cu care primarul a colaborat pe când conducea Politehnica. Alexandru Chirilă va avea în subordine Compartimentul de Audit și Compartimentul de Control Intern, iar Sanda Greblăva fi asistenta primarului și se va ocupa de programul său.

Pe lângă angajări primarul pregătește și o serie de permutări în organigrama primăriei pentru a eficientiza activitatea. În acest sens  în urma evaluării care este realizată acum la nivelul instituției vor fi înlocuite mai multe persoane. Mai mult primarul Robu a luat la ochi și   Administrația Domeniului Public, care ar putea fi chiar desființată și Societatea Drumuri Municipale.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.