Robu RENUNȚĂ la MITING! Vezi care este motivul pentru care nu mai face ”scandal” pe seama centurii Timișoarei

- Advertisement -

După ce, în urmă cu numai câteva zile, primarul capitalei Banatului solicita, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, părerile timișorenilor cu privire la organizarea unu ”miting apolitic”, Nicolae Robu o lasă mai moale. Văzund că doar aproximativ 500 de persoane au dat ”like” postării, adică sunt de acord cu inițiativa acestuia, Robu s-a gândit să schimbe foaia și să inițieze un nou sondaj în grupul ”Împreună pentru Timişoara”. Tema acestuia este ”Susţinerea Memoriului Primarului Timişoarei către Guvern pentru includerea Centurii Timişoarei în Master Planul pe Transporturi pe 2014-2030 şi realizarea ei propriu-zisă în anii 2015-2016”

”Dragi prieteni,
Vă mulţumesc vouă, celor aproximativ 500 care aţi răspuns favorabil sondajului nr. 41, punând interesul Timişoarei înainte de orice alt interes (de partid, etc.). Vă mărturisesc că m-am aşteptat să fim mai mulţi cei care reacţionăm fără inhibiţii atunci când oraşului nostru i se face o nedreptate atât de mare ca aceea de a nu i se prevedea în planul strategic de dezvoltare a sectorului transporturi pe perioada 2014 – 2030, un obiectiv de o asemenea importanţă cum este centura auto. Eu continuu să consider că un miting apolitic împotriva Guvernului s-ar fi impus în situaţia creată. Din păcate, nicio organizaţie apolitică nu şi-a arătat interesul de a fi organizator al mitingului. Evident, partidul meu -PNL- ar fi putut să-şi asume acest rol -şi colegii de Birou de Conducere Judeţean s-au şi pronunţat în acest sens-, dar eu consider că, aflându-ne, acum, în plină campanie electorală, ar fi existat riscul ca unii concitadini să fi interpretat acţiunea noastră drept una cu mobil electoral şi nu drept una pur şi simplu civică. Drept urmare, cel puţin deocamdată, nu vom avea miting. Totuşi, nu putem lăsa lucrurile aşa cum sunt, şi atunci doresc să facem următoarele lucruri:
1. Eu, ca Primar al Timişoarei, voi înainta un Memoriu către Guvern, în atenţia Prim Ministrului Victor Ponta, prin care voi cere Guvernului să corecteze greşeala făcută şi să se angajeze public, printr-un comunicat oficial de răspuns la Memoriul nostru, că Centura Timişoarei va fi inclusă în Master Planul pe Transporturi şi REALIZATĂ în perioada 2015-2016 -şi nu mai târziu!-
2. Partidul Naţional Liberal împreună cu Partidul Democrat Liberal -în numele cărora pot vorbi din poziţia de copreşedinte judeţean şi vicepreşedinte naţional -dar aşteptăm alături de noi orice alt partid şi orice organizaţie apolitică-, vor strânge semnături pentru susţinerea Memoriului referit la punctul 1
Dacă agreaţi cele de mai sus, clicuiţi Like. Dacă nu, postaţi textul „Dislike, nu ne interesează ca Timişoara să aibă centură”. Like-urile vor fi considerate drept semnături on-line de susţinere a Memoriului de la punctul 1” a scris Robu pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

“Alta zi cu soare”, spectacol de teatru inspirat dintr-o poveste din Banat, la Casa Artelor

Experiențele de viață ale altora ne sunt adeseori sursă...

Finantare europeana pentru reabilitarea termica a inca 15 blocuri, la Timisoara

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest și Primăria Municipiului...

VIDEO Grupare infractionala specializata in trafic de migranti, destructurata in judetul Timis

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei...

Articole asemănătoare

Promisiuni de la Guvern: Ambulanta in fiecare comuna din Romania

Guvernul a adoptat un Memorandum privind instituirea schemei de...

Culmea! Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Nationale

Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a transmis un...

Mihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF. Ce o recomanda?

Premierul României, Viorica Dăncilă, a semnat astăzi Decizia de...

Motivul pentru care primarul Robu le cere timișorenilor să iasă în stradă la proteste

Bugetul Timișoarei ar putea scădea cu 33 de milioane...

Din aceeași categorie

Categorii Populare