AcasăStiriEvenimentHora Unirii, lumina de sărbătoare şi cel mai mare Târg de Crăciun...

Hora Unirii, lumina de sărbătoare şi cel mai mare Târg de Crăciun au fost deschise duminica seara de primarul Timişoarei FOTO+VIDEO

Seara zilei de 1 decembrie 2013 a adus spectacole pe scena ridicată de autorităţiile locale în centrul Timişaorei, acolo unde, edilul-şef al oraşului a urcat pentru a ura un nou „La mulţi ani” celor prezenţi, dar şi pentru a aprinde iluminatul de sărbătoare al oraşului.

Înainte de a coborâ de pe scena unde a apăsat butonul de aprindere a instalaţiilor de iluminat de sărbătoare, Robu a deschis oficial şi Târgul de Crăciun, care, în acest an a s-a extins ajungând la aproape 100 de căsuţe care oferă de la delicii culinare, la articole de îmbrăcăminte de sezon, la vin fiert şi multe altele tuturor vizitatorilor.

După aprinderea becurilor, Robu a fost invitat în mulţime pentru a dansa o Hora Unirii, acesta făcând ulterior şi o „baie de mulţime”.

Spectacolele au continuat pe scena din faţa Operei timişorene, unde au urcat, Andreea Voica alături de Ansamblul timişul, Carmen Popovici Dumbravă, precum şi câteva ansambluri din străinătate.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente