Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hora Unirii, lumina de sărbătoare și cel mai mare Târg de Crăciun au fost deschise duminica seara de primarul Timișoarei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Seara zilei de 1 decembrie 2013 a adus spectacole pe scena ridicată de autorităţiile locale în centrul Timişaorei, acolo unde, edilul-şef al oraşului a urcat pentru a ura un nou „La mulţi ani” celor prezenţi, dar şi pentru a aprinde iluminatul de sărbătoare al oraşului.

Înainte de a coborâ de pe scena unde a apăsat butonul de aprindere a instalaţiilor de iluminat de sărbătoare, Robu a deschis oficial şi Târgul de Crăciun, care, în acest an a s-a extins ajungând la aproape 100 de căsuţe care oferă de la delicii culinare, la articole de îmbrăcăminte de sezon, la vin fiert şi multe altele tuturor vizitatorilor.

După aprinderea becurilor, Robu a fost invitat în mulţime pentru a dansa o Hora Unirii, acesta făcând ulterior şi o „baie de mulţime”.

Spectacolele au continuat pe scena din faţa Operei timişorene, unde au urcat, Andreea Voica alături de Ansamblul timişul, Carmen Popovici Dumbravă, precum şi câteva ansambluri din străinătate.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare