The Fast and The Furious s-a făcut SCRUM: Paul Walker a murit într-un accident, aşa cum n-a făcut-o în filme FOTO+VIDEO

- Advertisement -

BBC anunţă că pe pagina de Facebook a celebrului actor american Paul Walker a fost făcut un anunţ care a îndoliat lumea filmului. Echipa actorului, de doar 40 de ani, i-a anunţat decesul după ce maşina în care era, culmea, pasager, a lovit violent un stâlp după care a explodat. Evenimentul auto a avut loc sâmbătă, la ora locală 15:30, la Los Angeles, iar Walker şi prietenul său, aflat la volanul unui super-car Porsche, au decedat pe loc.

Conform celor de la tmz.com, care au publicat înregistrarea video de mai jos, aceasta a fost făcută la câteva secunde după impactul devastator în care şi-au pierdut viaţa actorul Paul Walker şi amicul său. Se poate observa bolidul cuprins de flăcări, însă prieteni şi cunoscuţi ai actorului, ajunşi la faţa locului la scurtă vreme, au declarat că au încercat prin toate mijloacele posibile să stingă incendiul însă nu a fost posibil, cei doi fiind făcuţi scrum în interior. În filmare se poate auzi un zgomot puternic, ceea ce pare a fi o explozie.

[jwplayer mediaid=”34994″]

„Cu inima îndurerată suntem nevoiţi să confirmăm faptul că Paul Walker a murit într-un teribil accident auto în timp ce se deplasa către un eveniment de caritate pentru organizaţia Reach Out Worldwide. El era pasager în maşina condusa de un prieten de-al său. Ambii şi-au pierdut viaţa. Suntem uimiţi şi întristaţi de această veste…”, este mesajul postat de echipa lui Paul Walker pe pagina de Facebook a îndrăgitului actor.

Americanul Paul Walker a devenit celebru graţie rolurilor principale pe care le-a jucat în seria „The Fast and The Furious/Furios şi Iute”.

sursa foto/video:dailymail.co.uk

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare