1 Decembrie – La mulţi ani România, de la Timişoara! FOTO+VIDEO

Date:

1 Decembrie 2013 a început, aşa cum era normal şi firesc cu intonarea imnului de stat al României, toate acţiunile „matinale” desfăşurându-se în faţa Prefecturii Timiş. A luat cuvântul, la microfon, primarul Timişoarei – Nicolae Robu – care a făcut o scurtă trecere în revistă a Marii Uniri, atât a Banatului cât şi a celorlalte regiuni, cu România Mare.

Următorul la microfon, a fost Titu Bojin – preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, care a amintit şi el o parte a istoriei românilor, un preşedinte de consiliu judeţean care, după cum se poate observa în imagini a omis până şi să salute publicul aflat în faţa sa, aşa cum este respectuos, dar mai ales a uitat să ureze „La mulţi ani” românilor, citind un discurs rigid direct de pe o pagină hârtie. Acesta a fost urmat şi de alţi oameni politici „ai locului” – trimisul Guvernului în teritoriu, Ion Mocioalcă, dar şi viceprimarul Dan Diaconu, după care preoţii invitaţi la eveniment au ţinut o scurtă slujbă.

Cel mai aşteptat moment al dimineţii a început ulterior, fiind vorba de îndrăgita paradă militară, unde miile de timişoreni prezenţi pe Bulevardul din faţa Consiliului Judeţean Timiş au avut ce admira.

Vezi în înregistrarea de mai jos ce a transmis fiecare dintre cei care au luat cuvântul, dar mai ales gafa preşedintelui C. J. Timiş, Titu Bojin. 

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare