Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

FOTO O, brad frumos în centrul timişorean

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Anul acesta, pe lângă cele 95 de căsuţe împodobite cu cetină de brad, leduri şi proiector pentru iluminatul interior, conducerea timişoreană a achiziţionat un conifer, înalt de aproximativ 12 metri. Împodobit cu grijă şi culoare cu peste 400 de metri de şireaguri luminoase, 11 stele strălucitoare şi 100 de globuri multicolore de diferite dimensiuni, simbolul Crăciunului a fost poziţionat cu grijă în faţa Operei.
“Încercăm ca în fiecare an să aducem un plus de strălucire târgului de Crăciun.  Astăzi inaugurăm o frumoasă tradiţie, aceea de a amplasa un brad natural împodobit pe platoul din faţa Operei Române, asemeni tuturor marilor oraşe europene. Sperăm ca rezultatul acestui efort să fie apreciat de timişoreni. Târgul de Crăciun îşi aşteaptă vizitatorii începând cu 1 Decembrie ora 17.00 într-o atmosferă de basm, cu multe momente captivante pentru toate vârstele şi multe surprize.”  a declarat Dan Diaconu, viceprimar al municipiului Timişoara
Bradul a fost adus de la ocolul silvic Ana Lugojana şi cântăreşte aproximativ 350 de kilograme, în vreme ce suportul său are o greutate de 2,5 tone.
Inaugurarea Târgului de Crăciun vă avea loc începând cu orele 17:30 când primarul Nicolae Robu va aprinde becurile festive, după care ziua va continua cu diferite evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare