Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișorenii, puși de primar să-și aleagă culorile favorite în tramvaiele care vor fi reabilitate! Tu ce culoare preferi? FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Edilul timișoarei a lansat în urmă cu puțin timp un nou sondaj pe grupul pe care acesta îl administrează pe rețeaua de socializare unde ”se consultă” cu o parte dintre locuitorii urbei a cărei frâie le ține. Nicolae Robu a postat pe Facebook, atât pe pagina sa oficială, cât și pe grupul ”Împreună pentru Timișoara”, sondajul cu numărul 27. Acesta se referă la ”aspectul interior al tramvaielor reabilitate”.

”După cum am anunţat, primele două dintre tramvaiele Timişoarei supuse reabilitării capitale sunt deja în lucru. Reamintesc că, prin reabilitare, în afară de şasiu, osii şi roţi -care vor fi recondiţionate, întrucât, ele, fiind realizate din metal masiv, au durata de viaţă de 100 de ani!-, TOTUL VA FI NOU-NOUŢ, exact ca pe tramvaiele noi şi cu aceleaşi funcţionalităţi şi randament energetic ca pe tramvaiele noi.

Care din următoarele interioare vă plac mai mult: cel alb-violet sau cel alb-portocaliu? Postaţi, după caz, cu majuscule: ALB-VIOLET, respectiv ALB-PORTOCALIU” a scris Robu pe celebra rețea de socializare, iar răspunsurile timișorenilor ”curg” în valuri

Bineînțeles că majoritatea ”alegătorilor” preferă, până acum, tandemul color alb-violet, culorile în care sunt vopsite mijloacele de transport în comun din Timișoara, la extrerior deocamdată, dar și culorile echipei de fotbal Politehnica Timișoara.

Tu ce culori preferi să regăsești în viitoarele tramvaie recondiționate din Timișoara?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare