Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RATT prelungește programul mai multor linii de transport în noaptea de ”Înviere”. Vezi care sunt acestea

- Advertisement -

Programul mijloacelor de transport în comun din Timișoara va fi prelungit în noaptea de ”Înviere” pentru următoarele linii de transport în comun: 2, 4 şi 8 tramvaie, respectiv 14, 15 și 16 troleibuze. Acestea vor circula până la ora 3:30, cu staționare la capete de traseu între ora 00:00 și 1:30 în timpul slujbei religioase de Înviere. Tot până la ora 3:30 vor circula și autobuzele de pe liniile 33 și Expres 7. 

De asemenea, RATT precizează că, în perioada sărbătorilor de Paști, linia 33 barat va avea un program modificat. Astfel, între 7 și 10 aprilie 2015, ultima plecare de la stația Auchan Sud spre Piața Mocioni va fi la ora 23:25. Sâmbătă, 11 aprilie, ultima plecare de la Metro spre Piața Mocioni va fi la ora 18:57, iar duminică, 12 aprilie 2015, în prima zi de Paști, autobuzul 33 barat nu va circula deloc.

În cea de-a a doua zi de Paşti, luni, 13 aprilie, toate mijloacele de transport în comun vor circula după programul de duminică, urmând ca acestea să-și reia programul normal de marți.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore