Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriProgram prelungit pentru transportul public din Timisoara, in noaptea de Inviere

Program prelungit pentru transportul public din Timisoara, in noaptea de Inviere

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează că programul unor linii de transport în comun va fi prelungit în noaptea de Înviere, călători având la dispoziție vehicule pentru a se întoarce acasă de la biserici până la ora 3:30.

STPT va prelungi programul principalelor linii de transport în comun care vor fi pe traseu în noaptea de Înviere. Conform reprezentanților societății care asigură transportul public din capitala Banatului, liniile 2, 4, 7 şi 8 tramvaie, 14, 15 și 16 troleibuze şi 33, E7 autobuze vor circula până la ora 3:30, cu staționare la capete de traseu între ora 00:00 și 01:30, în timpul slujbei religioase de Înviere.

”În perioada sărbătorilor Pascale, linia 33 barat va avea un program modificat. Astfel, vineri, 26.04.2019, autobuzul va circula conform programului de duminică, în data de 27 aprilie 2019 ultima plecare de la Metro va fi la ora 18:58, iar duminică, în 28 aprilie, autobuzul nu va circula. În a doua zi de Paşte, luni 29 aprilie, toate mijloacele de transport în comun vor circula conform programului de duminică”, transmit reprezentanții STPT.

De asemenea, în această perioadă va avea de suferit și programul de funcționare al chioșcurilor societății, astfel: vineri, 26 aprilie 2019, singurele puncte de lucru deschise vor fi cele din Piața 700, zona AEM, Calea Lipovei și Muzeul de Transport ”Corneliu Miklosi”, între orele 06:00 – 21:30, sâmbătă orarul acelorași puncte de lucru fiind de la ora 08:00 la 16:00, urmând ca în prima și a doua zi de Paște toate chioșcurile de vânzare de titluri de călătorie să fie închise.

În data de 30 aprilie, vor funcționa toate punctele de lucru, cu program de la ora 06:00 la 21:00, iar în data de 1 mai, vor fi deschise doar chioșcurile din Piața 700, AEM, Calea Lipovei și Muzeul de Transport ”Corneliu Miklosi”, cu program normal, de la 06:00 la 21:30.

”Vaporaşele Societăţii de Transport Public Timişoara vor circula pe Bega şi în perioada sărbătorilor pascale, în perioada 26 aprilie – 29 aprilie, în regim de agrement. Îmbarcarea în vaporaşe se va face de la staţia Catedrala Mitropolitană. Transportul public pe Bega îşi va relua activitatea începând cu 30 aprilie”, mai amintesc reprezentanții STPT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT prelungeşte programul autobuzelor Expres 6, pentru Vest Fest!

Ca urmare a desfăşurării festivalului VEST FEST organizat în perioada 10-12 iunie, la Aerodromul...

Circulația mijloacelor de transport în comun, dată peste cap în weekend, din cauza unor șantiere

În zilele de 15 și 16 aprilie, mai multe linii de transport public local...

Noi modificări în traseele mai multor mijloace de transport în comun! Vezi aici despre ce e vorba

Începand cu data de 5 aprilie, în programele și traseele de circulație vor interveni...