Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția Locală face apel la timișoreni: Sesizați prezența boschetarilor, prin telefon! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cu sute de sesizări venite din partea cetățeilor, prin care se confirmă prezența oamenilor străzii în diferite zone alea orașului de pe Bega, polițiștii locali continuă în această perioadă verificările în ceea ce privește acest aspect. Acestă categorie de persoane practică cerșetoria și, în vederea depistării și luării măsurilor cu privire la preluarea din stradă, monitorizarea lor și predarea către serviciile sociale conform prevederilor Legii 155/2010, oamenii legii apelează la timișoreni pentru a coopera în vederea eradicării fenomenului.

O dată cu încălzirea vremii s-a constatat o creștere a numărului acestor persoane pe raza municipiului Timișoara, motiv pentru care acțiunile s-au intensificat. Astfel, în ultima săptămână, au fost depistate un număr de 68 de persoane care practică cerșetoria sau fac parte din categoria oamenilor străzii, cele mai multe dintre acestea în Complexul Studențesc și la Parcul Botanic, două locații în care s-au efectuat acțiuni repetate ca urmare a sesizărilor primite de la timișoreni, cu scopul asanării ”cuiburilor” de persoane certate cu legea.

De asemenea, alte zone în care au fost depistați cerșetori sunt Catedrala Mitropolitană, Gara de Nord, Bdul Take Ionescu, Calea Lipovei, Piața Consiliul Europei, str. M. Kogălniceanu, str. Proclamația de la Timișoara (în fața magazinului Bega). Acțiunile continuă pe această linie, iar timișorenii care observă astfel de persoane sau locații în care aceștia și-au improvizat locuințe sunt informați de către Pliția Locală Timișoara că pot sesiza aceste aspecte la Dispeceratul instituției, la numărul de telefon 0256.968.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Nu mor caii când vor câinii! O mie de motive pentru care Dominic Fritz are dreptate în problema migranților din Timișoara

Mereu a fost nevoie să moară cineva, ca statul român să reacționeze. Fără victime,...

Piata 700, asanata de cersetorii si oamenii strazii care au transformat-o in ”casa”

Zona Pieței 700 a fost asanată de persoane fără adăpost și care apelează la...

Secretar de stat ALDE: 16 milioane de lei pentru reabilitarea Garii de Nord din Timisoara

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și președinte ALDE Timișoara, a anunțat...