Poliția Locală face apel la timișoreni: Sesizați prezența boschetarilor, prin telefon! FOTO

- Advertisement -

Cu sute de sesizări venite din partea cetățeilor, prin care se confirmă prezența oamenilor străzii în diferite zone alea orașului de pe Bega, polițiștii locali continuă în această perioadă verificările în ceea ce privește acest aspect. Acestă categorie de persoane practică cerșetoria și, în vederea depistării și luării măsurilor cu privire la preluarea din stradă, monitorizarea lor și predarea către serviciile sociale conform prevederilor Legii 155/2010, oamenii legii apelează la timișoreni pentru a coopera în vederea eradicării fenomenului.

O dată cu încălzirea vremii s-a constatat o creștere a numărului acestor persoane pe raza municipiului Timișoara, motiv pentru care acțiunile s-au intensificat. Astfel, în ultima săptămână, au fost depistate un număr de 68 de persoane care practică cerșetoria sau fac parte din categoria oamenilor străzii, cele mai multe dintre acestea în Complexul Studențesc și la Parcul Botanic, două locații în care s-au efectuat acțiuni repetate ca urmare a sesizărilor primite de la timișoreni, cu scopul asanării ”cuiburilor” de persoane certate cu legea.

De asemenea, alte zone în care au fost depistați cerșetori sunt Catedrala Mitropolitană, Gara de Nord, Bdul Take Ionescu, Calea Lipovei, Piața Consiliul Europei, str. M. Kogălniceanu, str. Proclamația de la Timișoara (în fața magazinului Bega). Acțiunile continuă pe această linie, iar timișorenii care observă astfel de persoane sau locații în care aceștia și-au improvizat locuințe sunt informați de către Pliția Locală Timișoara că pot sesiza aceste aspecte la Dispeceratul instituției, la numărul de telefon 0256.968.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Secretar de stat ALDE: 16 milioane de lei pentru reabilitarea Garii de Nord din Timisoara

Ovidiu Sîrbu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și...

Zeci de oameni ai strazii, coborati din mijloacele de transport in comun, la Timisoara

Oamenii legii din cadrul Biroului Transport Urban al Direcției...

Timisoara, RAIUL cersetorilor si al boschetarilor? NU le mai OFERITI BANI!

Campania ”Nu oferiți bani cerșetorilor” susținută de ani de...

Doi bucuresteni au venit la Timisoara sa vanda stergatoare, in intersectii

Direcția Poliția Locala Timișoara a realizat un nou bilanț...

Din aceeași categorie

Categorii Populare