robu

Sunteţi mulţumiţi de felul în care arată Pasajul Jiul? Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, vă invită să răspundeți printr-un sondaj pe Facebook.

„Cum apreciați faptul că Pasajul Jiul, deși a fost un proiect greu, a fost finalizat înainte de termen?” sau „Cum apreciați faptul că Pasajul Jiul a fost făcut cu o economie la buget de peste 10 milioane lei (a costat 20 milioane lei în loc de 30 milioane lei cât a fost prețul plafon stabilit conform legii)?” sunt doar câteva din întrebările prin care edilul caută să afle dacă oamenii sunt mulțumiți de pasajul reabilitat. În a doua parte a sondajului Robu vrea să știe dacă ar mai obține voturile timișorenilor dacă mâine ar fi alegeri locale. Totodată, edilul îi întreabă pe timișoreni ce anume le place și ce nu le place la el. Sondajul de pe Facebook poate fi completat aici.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.