ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu anunță ce lucrări mai sunt de făcut la Pasajul Popa Șapcă

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Calvarul șoferilor care circulă prin zona centrală a Timișoarei va lua sfârșit la jumătatea lunii decembrie. Asta promite primarul Nicolae Robu, care a reiterat promisiunea că lucrările la obiectivul cu pricina se vor încheia până la jumătatea lunii decembrie.

„Pasajul Popa Șapcă merge bine și în luna decembrie vom da în folosință și acest pasaj. Și de data aceasta vă spun că nu am cum să vorbesc de o dată precisă fiind vorba de vreme, dar firma Syl Con Trans lucrează la mobilizare maximă. Chiar într-o zi am plecat din primărie și ploua foarte tare, dar se lucrează și în acele condiții. Până luni sper că se va termina și zidul pasajului opus peniteniciarului. Pe partea dinspre penitenciar este gata, era în mare măsură făcut și în partea cealaltă astăzi, mâine și luni sunt convins că se va face tot ce a rămas și vom avea zidurile gata. Imediat ce se vor termina zidurile se va trece la asfaltarea din zid în zid a străzii Popa Șapcă. (…) E făcută bordurarea pe ambele părți mai sunt locuri în care s-au lăsat locuri pentru mașinile grele. Săptămâna viitoare vom avea strada asfaltată pe patru benzi se lucrează pe Bulevardul Antenei”, a declarat acesta astăzi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore