Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, anunță că se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor, din ultimii șase ani de când conduce capitala Banatului. După cum era de așteptat, edilul a comentat astăzi rezultatele sondajului postat pe Facebook după inaugurarea Pasajului Jiul.

„Dincolo de imaginea pe care o creează cei care cu asta se ocupă, oameni care nu au făcut nimic pozitiv, constructiv în viața lor, ci se ocupă doar să creeze senzațional din prezentarea unor lucruri altfel de cum sunt ele. Nu e nicio invenție a Timișoarei de acolo așa ceva există în multe locuri din lume, nu e creația primarului, totul e o poziționare față de mine. Dacă e să vorbim despre implicarea mea, eu le-am spus nici să nu marcheze, au marcat seara, când am mers la miezul nopții era marcat. Eu am vrut să deschidem traficul și să vedem cum se cere să fie făcut marcajul. (…) Nu încurcă, nu văd care e problema. Se poate da cu vopsea neagră și se simplifică. Problema este că Timișoara are un nou pasaj. Vi se pare normal ca atunci când se bifează o nouă realizare așa ca asta să nu se spună că Timișoara are un nou pasaj cu cinci benzi? (…) Așa succes nu am avut cu niciun sondaj, am vreo 1.500 de repondenți de ieri de la ora 16. Nici asta nu vă spun, nici ce le place, nici ce nu le place. În orice caz, atâta vă spun, că niciodată de când fac sondaje nu am stat așa bine ca la acest sondaj. (…)Am o problemă că acum acesta este un instrument plătit de sondare, când am depășit o mie mi-a cerut să mai plătesc. E treaba mea cât am plătit”, a explicat edilul.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.