Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noi lucrări la structura oraşului Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Pe lângă proiectul Michelango mai există şi proiectul Michelangelo 2 – conform primarului Nicolae Robu. Acest proiect constă în lărgirea străzii ce pleacă de la Casa Tineretului către Novatim, dar şi aleea F.C.Ripensia la trei benzi.

Acest proiect ca şi celelate ce sunt în desfăşurare în Timişoara trebuie finalizate până în iulie 2015 pentru a putea fi rambursate de Uniunea Europeană. În cazul depăşirii acestui termen, parte din cheltuielile necesare vor fi suportate de bugetul local.

Primarul Nicolae Robu solicită şi demararea altor proiecte suplimentare din economiile rămase de pe urma licitaţiilor altor proiecte. Costurile la care va ajunge proiectul Michelangelo 2 vor fi de aproximativ 40 de milioane de lei.

Alte lucrări ţin de asfaltarea străzilor din anumite zone periferice ale oraşului, ce au nevoie de această reabilitare. Străzi precum  Anvers, Homorod, Grigore Ureche din zona Ronaţ; Aurel Pop şi Marius Moga din zona Torontal; iar săptămâna viitoare vor începe lucrări la străzi din Ciarda Roşie.

Ne străduim ca pe toată raza municipiului Timişoara să nu existe străzi neasfaltate” – a declarat primarul oraşului Timişoara  – N.Robu

Sursa foto: eyeinthesky

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare