Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDouă minore, căutate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, după ce au...

Două minore, căutate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, după ce au dispărut de cinci zile

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Două minore, de 13 și 16 ani, sunt căutate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, după ce au dispărut dintr-un spital de pe raza Timișoarei. Cele două au plecat la data de 26 noiembrie din unitatea spitalicească fără a avea acordul personalului medical, iar până în prezent nu au mai fost de găsit, după ce au fost internate în 22 noiembrie.

Miriana Delia Munteanu este numele fetei de 13 ani, care are înălțimea în jur de 1.60 – 1.70 de metri, păr negru, ochi căprui și o constituție robustă. La data dispariției purta o haină maro, pantaloni negri și încălțăminte sport.

Maria Florina Belucă, fata de 16 ani, are o înălțime de 1.60 – 1.70 de metri, păr blond, ochi căprui și o constituție robustă. Atunci când a dispărut era îmbrăcată cu o haină neagră, pantaloni blue-jeans și încălțăminte sport.

Cele două fete sunt instituționalizate în Centrul de Primire Copii în Regim de Urgență Timișoara.

Oricine poate oferi informaţii despre cele două tinere este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE. Cele două minore au fost depistate astăzi pe raza localității Buziaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare