Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSănătate2017, sub semnul marilor investiţii la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Ce...

2017, sub semnul marilor investiţii la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Ce proiecte anunţă managerul Marius Craina

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lucrările de modernizare a secţiilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă vor continua şi în anul 2017, a promis managerul unităţii medicale, Marius Craina, care este de părere că la finele anului 2018 spitalul va fi complet renovat şi modernizat. Despre investiţiile pentru anul care vine puteţi citi mai jos.

„La nivel de investiţii preconizăm o investiţie majoră în ceea ce priveşte mutarea Laboratorului. Ştiţi foarte bine că în urma licitaţiei nu mai gătim în Spitalul Judeţean, mâncarea se găteşte separat şi este livrată în caserole de unică folosinţă pacienţilor şi personalului Spitalului Judeţean. Avem o lucrare de mare anvergură privind mutarea laboratorului în acel spaţiu, iar o investiţie pe care o propunem pentru circa un an, un an şi jumătate de realizare este o extindere a compartimentului de Terapie Intensivă la Politraumatologie, care sub nicio formă nu mai face faţă şi nu corespunde din punct de vedere al normelor Uniunii Europene pentru anul 2017, deci suntem obligaţi să luăm rapid de tot măsuri pentru modernizarea şi intrarea în legalitate compartimentului de Terapie Intensivă pe Politraumatologie, deci asta pe 2017. Iar ca reparaţii am solicitat peste 9.000.000 de lei pentru a finaliza procesul pe tot spitalul. Aţi văzut, există la ora actuală secţii care sunt în proporţie de 99% finalizate, mă refer la Secţia de Chrurgie 1 de la etajul 3, mă refer la Secţia de Chirurgie 2, mă refer la Secţia de Diabet şi mă refer la Secţia de Gastroenterologie care sunt finalizate în proporţie de 99% deci de acum înainte ne vom ocupa doar de întreţinerea spaţiilor respective. De asemenea un proces de mare anvergură pe care încercăm să îl pornit anul viitor este legat de modernizarea şi renovarea în continuare a blocului operator”, a declarat Craina. Detalii legate de investiţiile realizate în anul 2016 în cadrul unităţii medicale, cu sprijin financiar din partea CJ Timiş, puteţi citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...