Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieVIDEO! Sorin Grindeanu, ultimele declaraţii ca preşedinte al CJ Timiş. Ce promite...

VIDEO! Sorin Grindeanu, ultimele declaraţii ca preşedinte al CJ Timiş. Ce promite că va face pentru timişeni din fruntea guvernului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Desemnat oficial ca premier al României, Sorin Grindeanu, a susținut în această seară o conferință de presă la Consiliul Județean Timiș, instituție al cărei președinte încă este.

Întrebat despre viitorul președinte al CJ Timiș, Grindeanu a declarat că:

„Este devreme să discutăm acest lucruri, în primul rând vreau să avem o discuţie cu cei cu care am format o majoritate pe patru ani, majoritate formată în urmă cu şase luni”.

Noul premier a povestit și despre felul în care a primit nominalizarea din partea PSD.

„Am aflat odată cu majoritatea membrilor Comitetului Executiv acolo în sală şi am avut câteva momente de uluială după care le-am adresat câteva cuvinte colegilor mei din CEX mulţumindu-le şi colegilor mei şi domnului Dragnea pentru vot. Eu eram foarte convins că doamna Sevil Shhaideh, o doamna pe care o respect extrem de mult, o doamnă profesionistă va fi acceptată ca şi propunere de prim-ministru de către domnul Klaus Iohannis”, a spus prim-ministrul.

Imediat după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Grindeanu ca premier, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un mesaj prin care avansa o listă de obiective de interes pentru Timișoara, care au nevoie de finanțare de la guvern.

Legat de cerințele primarului, Grindeanu a transmis că:

,,Odată cu încheierea formalităţilor legate de Parlament de depunerea jurământului, dacă lucrurile vor fi în regulă, eu o să devin prim-ministrul României. Faptul că sunt din Timiş şi le mulţumesc celor din Timiş şi din Caraş, i-am simţit alături prin mesaje de susţinere, sunt momente inedite pentru mine, asta nu mă face să uit de unde sunt, unde trăiesc, familia mea va rămâne în Timişoara şi aproape toţi prietenii mei sunt din Timişoara. Aşa că o să încerc să mă întâlnesc cu toate aceste lucruri care trebuiesc făcute, cu aprobarea noului buget care va trebui aprobat într-o sesiune extraordinară. În mod sigur o să am o discuţie şi cu factorii locali de decizie, dar nu doar cu cei din Timiş”.

Premierul a promis şi că guvernul va susţine Timişoara pentru implementarea proiectului care i-a adus titlulul de Capitală Culturală Europeană.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...

Sprijin medical pentru refugiații din Ucraina! OncoHelp asigură tratamente gratuite bolnavilor oncologici ajunși în România

Asociația OncoHelp-Centrul de Oncologie OncoHelp se află în prima linie a celor care vin...