ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi bărbați, prinși la BRACONAJ după ce au împușcat fără a avea autorizație un mistreț

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi bărbați au fost prinși cu mistrețu-n sac, la propriu. Polițiștii timișeni i-au prins în flagrant, când încercau să transporte cu o raniță un mistreț pe care l-au vânat pe fondul de vânătoare Cralovăț, fără a avea acest drept.

Cei pe care i-au prins polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, au vârsta de 22 de ani iar celălalt de 34 de ani. Cei doi bărbați prinși la braconaj, au fost identificați ca fiind Mânzat Alexandru, din Chișoda și Tonea Grațian, profesor de sport în comuna Giroc. În urma investigațiilor făcute cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-a stabilit că cei doi nu aveau autorizație de a vâna cu arma pe care o dețineau legal.

Polițiștii au confiscat în vederea cercetărilor arma de vânătoare, două tuburi de cartuș și un dispozitiv de vedere pe timp de noapte cu termoviziune, dar și animalul vânat. Cei doi s-au ales cu dosar penal sub aspectul infracțiunilor de uz de armă letală fără drept, vânătoare fără autorizaţie de vânătoare legală şi transportul, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse identificabile provenite de la acesta, dobândite fără respectarea condiţiilor legii.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore