AcasăStiriSocialDoi bărbați, prinși la BRACONAJ după ce au împușcat fără a avea...

Doi bărbați, prinși la BRACONAJ după ce au împușcat fără a avea autorizație un mistreț

Doi bărbați au fost prinși cu mistrețu-n sac, la propriu. Polițiștii timișeni i-au prins în flagrant, când încercau să transporte cu o raniță un mistreț pe care l-au vânat pe fondul de vânătoare Cralovăț, fără a avea acest drept.

Cei pe care i-au prins polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, au vârsta de 22 de ani iar celălalt de 34 de ani. Cei doi bărbați prinși la braconaj, au fost identificați ca fiind Mânzat Alexandru, din Chișoda și Tonea Grațian, profesor de sport în comuna Giroc. În urma investigațiilor făcute cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-a stabilit că cei doi nu aveau autorizație de a vâna cu arma pe care o dețineau legal.

Polițiștii au confiscat în vederea cercetărilor arma de vânătoare, două tuburi de cartuș și un dispozitiv de vedere pe timp de noapte cu termoviziune, dar și animalul vânat. Cei doi s-au ales cu dosar penal sub aspectul infracțiunilor de uz de armă letală fără drept, vânătoare fără autorizaţie de vânătoare legală şi transportul, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse identificabile provenite de la acesta, dobândite fără respectarea condiţiilor legii.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente