Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat, prins în flagrant când încerca să fure combustibil din utilajele pe care le păzea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Un bărbat de 46 de ani a fost surprins în flagrant de polițiștii Secției 5 Rurale Belinț, când sustrăgea combustibil din rezervoarele unor utilaje. Bănuitul era chiar angajatul firmei care asigura paza bunurilor pe tronsonul de autostradă în construcție Șanovița – Izvin.

Suspectul a sustras 180 de litri de motorină din rezervoarele utilajelor, cu intenția de a valorifica mai departe combustibilul furat. După ce au extins cercetările, oamenii legii au constatat că acesta a sustras și 60 de stâlpi metalici, pe care i-a depozita în propria curte.
foto combustibil

Prejudiciul cauzat se ridică la suma de 2400 de lei, fiind recuperat în totalitate. Bărbatul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările continuând în vederea documentării întregii activități infracționale.

[AdSense-A]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare