Atunci când nutreşti sentimente pentru un bărbat, nimic nu poate fi mai satisfăcător decât să vezi că şi el simte acelaşi lucru pentru tine. Spre deosebire de bărbaţi, femeile îşi pot scoate la înaintare tot arsenalul de atuuri fizice şi intelectuale, pentru a naşte pasiuni arzătoare în sufletul reprezentanţilor sexului tare. Vrei să faci un bărbat să-şi dorească şi mai mult o partidă de sex cu tine, vrei să-l cucereşti iremediabil şi să-l atragi în mrejele tale? Atunci iată la ce trucuri trebuie să recurgi, pentru a fi sigură că nicio altă concurentă nu îţi poate face faţă.

1. Creează-ţi un look irezistibil

Chiar dacă se spune că este mai important să fii inteligentă, decât să fii frumoasă, trebuie să recunoşti că bărbaţii au o altă ordine în gândire. De ce? Pentru că încă din prima clipă când te văd, au posibilitatea de a-ţi admira fizicul. Dacă le place ceea ce văd, vor fi interesaţi şi de inteligenţa ta. Pentru a face un bărbat să-şi dorească şi mai mult o partidă de sex cu tine, este important să ai un look irezistibil. Cum ajungi la acest rezultat? Foarte simplu, cu o rochie care îţi pune în evidenţă formele trupului, un machiaj seducător şi un păr îngrijit. La acestea, poţi adăuga manichiura impecabilă şi zâmbetul gingaş, demn de o divă de la Hollywood.

2. Cucereşte-l cu atitudinea ta

Atitudinea joacă un rol deosebit de important în jocul seducţiei, tocmai de aceea este bine o „modelezi” în aşa fel încât un bărbat să-şi dorească şi mai mult o partidă de sex cu tine. Fixează-l cu privirea preţ de câteva secunde, apoi schiţează un zâmbet inocent. Cu siguranţă va înţelege că eşti atrasă de el şi va aprecia semnalele pe care i le transmiţi. Încearcă să ai o atitudine pozitivă şi să fii energică, însă fără să exagerezi, altfel ar putea considera că încerci să te dai în stambă.

3. Farmecă-l cu gesturi senzuale

Sunt anumite gesturi senzuale pe care dacă le faci, poţi cuceri orice bărbat îţi doreşti. Când vrei să-l faci să-şi dorească enorm o partidă de sex cu tine, trebuie să-i aprinzi imaginaţia, iar gesturile senzuale te ajută în demersul tău. Trece-ţi uşor degetele prin păr, atinge-ţi suav decoteul şi umezeşte-ţi buzele cu limba. Cum bărbatul are din fire o imaginaţie bogată, nu va lipsi mult până când îşi va dori să aibă parte de momente fierbinţi alături de tine, pentru a pune în scenă tot ceea ce pană atunci a plăsmuit doar în minte.

4. Foloseşte o voce joasă, senzuală

O voce piţigăiată, însoţită de un râs zgomotos, nu îl va face să-şi dorească şi mai mult o partidă de sex cu tine. În schimb, dacă foloseşti o voce joasă, senzuală, ai mult mai multe şanse de a-l aduce în patul tău. Experţii susţin că vocea joasă este incredibil de incitantă pentru bărbaţi, aşa că pune rapid în aplicare acest truc.

5. Şopteşte-i ceva obraznic la ureche

Apleacă-te uşor spre bărbatul pe care vrei să-l cucereşti şi şopteşte-i ceva obraznic la ureche. În principiu, nu contează prea mult ce spui, simplul fapt că te apropii de el şi îi atingi urechea îl excita peste măsură. Ca exemplu, îi poţi spune că vrei să-i spui un secret, dar în altă locaţie faţă de cea în care vă aflaţi, sau îi poţi şopti că nu porţi nimic pe sub rochie.

 

 

 

Sursa:eva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.