Un nou gest şocant al femeii care aseară şi-a ucis fiica de doar patru ani după ce i-a tăiat venele. Mama micuţei, de profesie educatoare, a şocat întreaga ţară după ce i-a tăiat venele fiicei sale şi mai apoi a înecat-o în vană. Femeia este educatoare şi până acum câteva luni a muncit la o grădiniţă din satul Murani din Timiş, de unde în urmă cu câteva săptămâni şi-a luat concediu fără plată. Se pare că Oana Neţ era nemulţumită de banii pe care îi câştiga şi de faptul că făcea naveta. Urmare a problemelor financiare din familie, soţul acesteia a anunţat-o că doreşte să o părărească.

După ce a realizat crima oribilă pe care a comis-o educatoarea a încercat să se sinucidă înghiţind erbicid. Femeii i s-a făcut rău acasă la ea, de faţă cu achetatorii. Aceasta a fost transportată iniţial la Spitalul Municipal şi mai apoi la Spitalul Judeţean, urmând să fie dusă la Clinia de Psihiatrie de pe strada Văcărescu, de îndată ce tratamentul pentru eliminarea erbicidului va fi încheiat.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.