Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Educatoarea care si-a inecat fiica de patru ani dupa ce i-a taiat venele a inghitit erbicid

- Advertisement -

Un nou gest şocant al femeii care aseară şi-a ucis fiica de doar patru ani după ce i-a tăiat venele.

Mama micuţei, de profesie educatoare, a şocat întreaga ţară după ce i-a tăiat venele fiicei sale şi mai apoi a înecat-o în vană.

Femeia este educatoare şi până acum câteva luni a muncit la o grădiniţă din satul Murani din Timiş, de unde în urmă cu câteva săptămâni şi-a luat concediu fără plată.

Se pare că Oana Neţ era nemulţumită de banii pe care îi câştiga şi de faptul că făcea naveta. Urmare a problemelor financiare din familie, soţul acesteia a anunţat-o că doreşte să o părărească.

După ce a realizat crima oribilă pe care a comis-o educatoarea a încercat să se sinucidă înghiţind erbicid. Femeii i s-a făcut rău acasă la ea, de faţă cu achetatorii. Aceasta a fost transportată iniţial la Spitalul Municipal şi mai apoi la Spitalul Judeţean, urmând să fie dusă la Clinia de Psihiatrie de pe strada Văcărescu, de îndată ce tratamentul pentru eliminarea erbicidului va fi încheiat.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore