Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVarstnica din Suceava, prinsa la furat la Targul de Craciun din Timisoara

Varstnica din Suceava, prinsa la furat la Targul de Craciun din Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

A venit la Timișoara tocmai din Suceava, cel mai probabil să viziteze orașul. S-a gândit însă să plece de aici cu mai mult decât amintiri, așa că a decis să fure bani de la o vânzătoare de la Târgul de Crăciun din centru. Vorbim despre o femeie de 64 de ani din Suceava, care a fost prinsă în scurt timp de polițiștii locali.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului, aflați într-o acțiune împreună cu reprezentanții societății de salubrizare a orașului pentru identificarea eventualelor încălcări ale legislației din domeniu la Târgul de Crăciun organizat în zona centrală, au auzit o vânzătoare de la una din căsuțe că striga să fie reținute două persoane deoarece au înșelat-o la bani. Imediat polițiștii locali s-au deplasat la fața locului, unde au identificat două persoane, respectiv pe R.M. de 64 de ani, și R.L., de 13 ani, ambele din Suceava. Vânzătoarea care a strigat să fie prinse cele două a reclamat faptul că femeia de 64 de ani a înșelat-o spunând că vrea să cumpere un lănțișor din argint, a primit restul pentru suma de 200 lei plătită după care s-a razgândit cerând banii înapoi și rămânând și cu restul de 100 lei. Când i-a solicitat banii, femeia a plecat în grabă, încercând să se sustragă. Atunci vânzătoarea, observând patrula de polițiști locali a apelat la ajutorul acestora. Cele două au fost predate polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune„, a informat Poliția Locală.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare