Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Datoriile Colterm sar de 120.000.000 de lei. Cum se contrazic Robu si Tudose privind banii de la guvern

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Primăria Timișoara a trimis mai multe adrese către guvern prin care cerea bani pentru stingerea datoriilor istorice ale Colterm. Asta spune primarul Nicolae Robu, care susține că afirmațiile făcute de ieri de premierul Tudose la Timișoara nu sunt conforme cu realitatea. Ieri, Tudose a informat conducerea CJ Timiș că guvernul nu a alocat bani pentru Colterm pentru că primăria nu a cerut niciun leu. În prezent, datoriile Colterm se ridică la 110.000.000 de lei, la care se adaugă 16.000.000 de lei.

„Am fost uimită să văd un comunicat astăzi de la Consiliul Județean Timiș prin care invinuia primăria că nu a făcut demersuri către guvern pentru a primi bani din primăvară și până în această săptămână. Ultima adresă e din 6 decembrie. Avem din octombrie, avem nenumărate, eu nu știu cum s-a putut face o asemenea afirmație fără să fim întrebați. Dosarul cu documente arată demersurile. Este o notă de fundamentare din primăvară, pe baza ei CJ Timiș și prefectura trebuie să genereze un act normativ. Noi trimitem actele prin e-mail, fax, dar obligatoriu și prin Poșta Militară. Domnul director Șerpe (n.r Emil Șerpe, director Colterm) spune că au fost trimise și a fost acolo la mai multe discuții pe subiectul acesta. Am vorbit ieri cu domnul secretar de stat Dorel Vișan de la Ministerul Energiei și am stabilit ce trebuie făcut. Am inițiat o nouă notă de fundamentare și s-a elaborat un nou proiect de act normativ de către CJ Timiș și prefectură și luni va merge la București domnul Șerpe și va fi o discuție pe acest subiect”, a declarat Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare