Colterm2

Primăria Timișoara a trimis mai multe adrese către guvern prin care cerea bani pentru stingerea datoriilor istorice ale Colterm. Asta spune primarul Nicolae Robu, care susține că afirmațiile făcute de ieri de premierul Tudose la Timișoara nu sunt conforme cu realitatea. Ieri, Tudose a informat conducerea CJ Timiș că guvernul nu a alocat bani pentru Colterm pentru că primăria nu a cerut niciun leu. În prezent, datoriile Colterm se ridică la 110.000.000 de lei, la care se adaugă 16.000.000 de lei.

„Am fost uimită să văd un comunicat astăzi de la Consiliul Județean Timiș prin care invinuia primăria că nu a făcut demersuri către guvern pentru a primi bani din primăvară și până în această săptămână. Ultima adresă e din 6 decembrie. Avem din octombrie, avem nenumărate, eu nu știu cum s-a putut face o asemenea afirmație fără să fim întrebați. Dosarul cu documente arată demersurile. Este o notă de fundamentare din primăvară, pe baza ei CJ Timiș și prefectura trebuie să genereze un act normativ. Noi trimitem actele prin e-mail, fax, dar obligatoriu și prin Poșta Militară. Domnul director Șerpe (n.r Emil Șerpe, director Colterm) spune că au fost trimise și a fost acolo la mai multe discuții pe subiectul acesta. Am vorbit ieri cu domnul secretar de stat Dorel Vișan de la Ministerul Energiei și am stabilit ce trebuie făcut. Am inițiat o nouă notă de fundamentare și s-a elaborat un nou proiect de act normativ de către CJ Timiș și prefectură și luni va merge la București domnul Șerpe și va fi o discuție pe acest subiect”, a declarat Robu.

Articolul precedentPremierul Tudose, noaptea, ca hotii, la CJ Timis. O parte a presei nu a fost invitata
Articolul următorVarstnica din Suceava, prinsa la furat la Targul de Craciun din Timisoara
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII