ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cruzime fara margini: o mama si-a inecat fiica in cada, dupa ce i-a taiat venele

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cruzime ieşită din comun din partea unei femei din Timişoara. Aceasta şi-a ucis fiica de doar patru ani în cel mai sălbatic mod cu putinţă.

Fără pic de milă, femeia i-a tăiat venele micuţei, după care a înecat-o în cada de baie. În aceste momente, echipaje de la ambulanţă şi de poliţie sunt la locul crimei, pe strada Tibrului din cartierul Ronaţ, acolo unde fac cercetările. Din primele verificări, oamenii legii au stabilit ca femeia care şi-a ucis copilul se numeşte Oana Neţ. Educatoare de meserie, Neţ s-ar fi certat crunt cu soţul său înainte de a decide să îi curme viaţa fiicei sale.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore