Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noi detalii legate de crima din zona Dacia: iubita victimei a fost violata chiar langa cadavru

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ancheta în cazul bărbatului de 52 de ani ucis în zona Dacia din Timișoara, în propriul apartament, a scos la iveală noi detalii. Bărbatul a murit deoarece a încercat să-și apere concubina de criminal, care a violat-o pe aceasta chiar lângă cadavrul victimei.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea dinaintea producerii crimei, bărbatul care a fost ucis a băut împreună cu concubina sa și cu criminalul în zona Pieței 700. Cu toții s-au deplasat apoi spre domiciliul victimei, unde tânărul de 31 de ani din Iași a vrut să o violeze pe femeie. Ea a fost apărată de către iubitul ei, dar în urma luptei dintre cei doi, tânărul din Iași l-a înjunghiat pe acesta de mai multe ori. Răni a suferit și femeia, care a încercat să își apere concubinul, însă fără succes. Surse din cadrul anchetei ne-au precizat că criminalul a violat apoi femeia, chiar lângă cadavrul victimei.

„În fapt s-a reţinut că în noaptea de 08.04.2016 inculpatul DURAI CĂTĂLIN a omorât, prin înjunghiere, victima A. N., în interiorul unui apartament din Timişoara, după care, prin ameninţare a întreţinut un raport sexual cu persoana vătămată D. L., concubina victimei, pe care a şi tăiat-o în prealabil cu cuţitul, la mâna stângă, când a vrut să intervină în sprijinul victimei, iar apoi, la plecarea din apartament a luat un radio CD şi 140 lei. Cercetările continuă în cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Tânărul din Iași a fost arestat pentru 30 de zile. El este acuzat de omor, viol, loviri și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare