ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Trei bărbați condamnați la închisoare au fost depistați ieri în județul Timiș. Ce infracțiuni au comis

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii timișeni au depistat trei bărbați condamnați la închisoare pentru comiterea de infracțiuni. Ieri, 11 septembrie, oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii pe raza municipiului Timișoara.

Doi tineri, de 22 și 28 de ani, pe numele cărora Judecătoria Timișoara a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost depistați de către polițiști, aceștia fiind nevoiți să execute pedepse de 2 ani și 6 luni, respectiv 2 ani și 2 luni. Bărbatul de 22 de ani a fost condamnat la închisoare pentru furt dintr-o societate comercială, iar cel de-al doilea pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

Tot ieri, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii pe raza localității Cenad. Oamenii legii au depistat un bărbat de 36 de ani, condamnat prin mandatul emis de Judecătoria Sânnicolau Mare la 4 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni rutiere, în perioada termenului de încercare.

Toți aceștia au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepselor.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore