Trei bărbați condamnați la închisoare au fost depistați ieri în județul Timiș. Ce infracțiuni au comis

0
910

Polițiștii timișeni au depistat trei bărbați condamnați la închisoare pentru comiterea de infracțiuni. Ieri, 11 septembrie, oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii pe raza municipiului Timișoara.

Doi tineri, de 22 și 28 de ani, pe numele cărora Judecătoria Timișoara a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost depistați de către polițiști, aceștia fiind nevoiți să execute pedepse de 2 ani și 6 luni, respectiv 2 ani și 2 luni. Bărbatul de 22 de ani a fost condamnat la închisoare pentru furt dintr-o societate comercială, iar cel de-al doilea pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

Tot ieri, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii pe raza localității Cenad. Oamenii legii au depistat un bărbat de 36 de ani, condamnat prin mandatul emis de Judecătoria Sânnicolau Mare la 4 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni rutiere, în perioada termenului de încercare.

Toți aceștia au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepselor.

Spune-ţi opinia civilizat!