Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un oltean, urmărit general, a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Joi, 6 februarie 2014, în jurul orei 10:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Ion N., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Olt.

După ce au încheiat formalităţile specifice, lucrătorii vamali au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, ca urmare a săvârşirii infracţiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine un permis de conducere. Cel în cauză trebuia să execute o pedeapsă privativă de libertate de 8 luni de închisoare cu executare, fiind recidivist.

Poliţiştii de frontieră i-au „întrerupt” călătoria, fiind predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...