Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii timișeni ”încep” școala ALĂTURI de elevii din județ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș, siguranţa elevilor şi a personalului didactic în incinta unităţilor de învăţământ preuniversitar şi în zona adiacentă acestora constituie una din condiţiile fundamentale pentru organizarea unui proces educaţional de calitate, performant.

În aceste condiții, luni, 14 septembrie 2015, odată cu demararea noului an școlar în România, 320 de poliţişti din județul Timiș vor acţiona în sistem integrat, pe raza județului, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru desfăşurarea în siguranţă a festivităţilor specifice deschiderii anului de învăţământ preuniversitar. Cei 264 de poliţişti de ordine publică, 32 de poliţişti de la rutieră şi 24 de la prevenire şi alte structuri, vor fi prezenţi, în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor, pentru ca noul an școlar să înceapă în linişte şi siguranţă.

Efectivele Poliţiei Române sunt în teren pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi fluidizarea traficului rutier, în special în zona unităţilor de învăţământ.

”Pentru Poliţia Română, siguranţa în şcoli constituie o prioritate. Astfel, poliţiştii în parteneriat cu unităţile de învăţământ, cu reprezentanţii organizaţiilor de părinţi şi cu autorităţile publice cu atribuţii în domeniu, vor continua să acţioneze pentru îmbunătăţirea siguranţei şcolare. De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii vor organiza pentru elevi diferite activităţi preventive-educative”, ne-au informat reprezentanții IPJ Timiș, care le urează tuturor elevilor mult succes în noul an şcolar.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare