ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Copil de șase ani rănit, după un accident rutier, pe Calea Șagului. A trecut PE ROȘU!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 2 iulie 2014, seara, în jurul orei 21:20, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe Calea Şagului din Timişoara, acolo unde oamenii legii au constatat că un tânăr de 24 de ani, din Bucovăţ (Timiş), a condus un autoturism, iar la intersecţia cu bulevardul Liviu Rebreanu a surprins şi accidentat un pieton.

În urma accidentului, pietonul, un copil de numai 6 ani, care era angajat în traversarea carosabilului fără a respecta semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric, a fost rănit uşor, iar șoferului mașinii implicate în acest incident i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore