Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPescuitul comercial aduce dosare penale, dacă nu ai autorizație. Vezi ce au...

Pescuitul comercial aduce dosare penale, dacă nu ai autorizație. Vezi ce au pățit trei bărbați din Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Miercuri, 2 iulie 2014, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Delicte Silvice, împreună cu cei din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Cărpiniş şi reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Filiala Transilvania, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea pescuitului ilegal pe raza localităţii Beregsău Mic.

În cadrul acestei acțiuni au depistat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 60 şi 69 de ani, în timp ce pescuiau comercial cu unelte de tip halău, fără a deţine o licenţă sau o autorizaţie în acest sens.

Pe numele celor trei bărbaţi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”nedeţinerea licenţei/autorizaţiei de pescuit pentru nave şi ambarcaţiuni” şi ”pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte de pescuit având ochiul de plasă sub dimensiunile minime legale“.

Uneltele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării, iar peştele depistat a fost eliberat înapoi în mediul acvatic.

Foto:its-not-all-gravy.blogspot.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare