ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un tânăr, REȚINUT după o tâlhărie în Sânnicolau Mare. Cum a acționat acesta și ce a încercat să fure

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au identificat un minor în vârstă de 17 ani, bănuit că ar fi tâlhărit un bărbat care se afla în incinta unui ștrand. Totul s-a întâmplat ieri, 22 septembrie, iar pe numele tânărului de 17 ani, bănuit de comiterea unei tâlhării după cercetările poliției, magistraţii Judecătoriei Sânnicolau Mare au emis mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

În noaptea dinspre 21 spre 22 septembrie, în jurul orei 02.30, bănuitul l-ar fi deposedat prin violență pe un alt tânăr în vârstă de 18 ani, care se afla în incinta unui ștrand, de telefonul mobil și ceasul de pe mână. Prejudiciul în valoare de 700 de lei a fost recuperat în totalitate de către polițiști, iar bunurile au fost înapoiate persoanei vătămate.

Tâlharului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar poliția continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui care a comis furtul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore