Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un tânăr, REȚINUT după o tâlhărie în Sânnicolau Mare. Cum a acționat acesta și ce a încercat să fure

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii orașului Sânnicolau Mare au identificat un minor în vârstă de 17 ani, bănuit că ar fi tâlhărit un bărbat care se afla în incinta unui ștrand. Totul s-a întâmplat ieri, 22 septembrie, iar pe numele tânărului de 17 ani, bănuit de comiterea unei tâlhării după cercetările poliției, magistraţii Judecătoriei Sânnicolau Mare au emis mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile.

În noaptea dinspre 21 spre 22 septembrie, în jurul orei 02.30, bănuitul l-ar fi deposedat prin violență pe un alt tânăr în vârstă de 18 ani, care se afla în incinta unui ștrand, de telefonul mobil și ceasul de pe mână. Prejudiciul în valoare de 700 de lei a fost recuperat în totalitate de către polițiști, iar bunurile au fost înapoiate persoanei vătămate.

Tâlharului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar poliția continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui care a comis furtul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare