Accident! Un TIR a lovit un Renault pe Calea Lugojului, şi l-a târât mai bine de 50 de metri

0
1044

Accident în această dupămasă pe Calea Lugojului, în jurul orei 13:00, chiar în faţa sediului A.R.R. Timiş, unde şoferul unui TIR înmatriculat în Judeţul Arad, a schimbat banda de mers fără să se asigure.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la locul accidentului, pe prima bandă de mers se afla un Renault Clio, condus de o tânără care circula regulamentar înspre Lugoj, iar la un moment dat s-a trezit lovită din spate stânga de TIR, şi târâtă mai bine de 50 de metri. Fata a tras o sperietură groaznică, dar mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat nevătămată din acest incident.

Luat la întrebări de poliţişti, şoferul mastodontului a declarat iniţial că nu ştie cum a ajuns Clio în faţa lui, şi nici nu a simţit că împinge autoturismul, în schimb a auzit un zgomot de frâne, crezând iniţial că s-a blocat o roată de la TIR. Când s-a ridicat în picioare de pe scaun şi s-a uitat în botul autotrenului, a văzut maşina pe care o împingea de ceva timp. Poliţiştii au trecut la testarea ambilor şoferi cu aparatul Etilotest, rezultatele fiind negative. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, şi nimeni nu a fost rănit.

Spune-ţi opinia civilizat!