Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident! Un TIR a lovit un Renault pe Calea Lugojului, şi l-a târât mai bine de 50 de metri

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Accident în această dupămasă pe Calea Lugojului, în jurul orei 13:00, chiar în faţa sediului A.R.R. Timiş, unde şoferul unui TIR înmatriculat în Judeţul Arad, a schimbat banda de mers fără să se asigure.

Din primele cercetări făcute de poliţişti la locul accidentului, pe prima bandă de mers se afla un Renault Clio, condus de o tânără care circula regulamentar înspre Lugoj, iar la un moment dat s-a trezit lovită din spate stânga de TIR, şi târâtă mai bine de 50 de metri. Fata a tras o sperietură groaznică, dar mulţumeşte lui Dumnezeu că a scăpat nevătămată din acest incident.

Luat la întrebări de poliţişti, şoferul mastodontului a declarat iniţial că nu ştie cum a ajuns Clio în faţa lui, şi nici nu a simţit că împinge autoturismul, în schimb a auzit un zgomot de frâne, crezând iniţial că s-a blocat o roată de la TIR. Când s-a ridicat în picioare de pe scaun şi s-a uitat în botul autotrenului, a văzut maşina pe care o împingea de ceva timp. Poliţiştii au trecut la testarea ambilor şoferi cu aparatul Etilotest, rezultatele fiind negative. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, şi nimeni nu a fost rănit.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=yhW-SCjykSY&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare