Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Femeie cu BMW X6 a ignorat STOP-ul si a ”proiectat” un taxi în tramvai

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

O femeie în vârstă de 35 de ani, aflată la volanul unui BMW X6, a provocat un accident spectaculos la intrsecția străzii Drubeta cu Bulevardul Libiu Rebreanu din Timișoara. Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident a fost rănit și transportat spital, după ce mașina pe care o conducea a fost proiectată într-un tramvai.

Accident periculos într-o intersecție nesemaforizată din zona de sud a Timișoarei. La intersecția străzii Drubeta cu Bulevardul Liviu Rebreanu, o femeie care conducea un bolid BMW X6 nu a oprit la STOP, intrând în intersecție în viteză. Acolo a lovit în lateral un autoturism Dacia Logan care circulă în regim de taxi, izbitura făcând ca mașina să fie proiectată într-un tramvai Armonia.

Șoferița BMW-ului, în vârstă de 35 de ani, a fost testată cu aparatul etilotest de polițiștii ajunși la fața locului, aceștia constatând că femeia nu a consumat băuturi alcoolice. De asemenea, a fost testat și taximetristul a cărui mașină a ajuns ”în tramvai”. Polițiștii spun că nici bărbatul nu a consumat alcool, însă acesta are nevoie de îngrijiri medicale, una dintre cele două ambulanțe transportându-l pe șoferul în vârstă de 30 de ani la spital, pentru îngrijiri medicale. ”Ca urmare a impactului puternic, șoferul a fost rănit, dar se află în afara oricărui pericol. Din fericire în taxi nu se aflau și pasageri”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Timiș, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare