accident-taxi

O femeie în vârstă de 35 de ani, aflată la volanul unui BMW X6, a provocat un accident spectaculos la intrsecția străzii Drubeta cu Bulevardul Libiu Rebreanu din Timișoara. Șoferul celuilalt autoturism implicat în accident a fost rănit și transportat spital, după ce mașina pe care o conducea a fost proiectată într-un tramvai.

Accident periculos într-o intersecție nesemaforizată din zona de sud a Timișoarei. La intersecția străzii Drubeta cu Bulevardul Liviu Rebreanu, o femeie care conducea un bolid BMW X6 nu a oprit la STOP, intrând în intersecție în viteză. Acolo a lovit în lateral un autoturism Dacia Logan care circulă în regim de taxi, izbitura făcând ca mașina să fie proiectată într-un tramvai Armonia.

Șoferița BMW-ului, în vârstă de 35 de ani, a fost testată cu aparatul etilotest de polițiștii ajunși la fața locului, aceștia constatând că femeia nu a consumat băuturi alcoolice. De asemenea, a fost testat și taximetristul a cărui mașină a ajuns ”în tramvai”. Polițiștii spun că nici bărbatul nu a consumat alcool, însă acesta are nevoie de îngrijiri medicale, una dintre cele două ambulanțe transportându-l pe șoferul în vârstă de 30 de ani la spital, pentru îngrijiri medicale. ”Ca urmare a impactului puternic, șoferul a fost rănit, dar se află în afara oricărui pericol. Din fericire în taxi nu se aflau și pasageri”, ne-au declarat reprezentanții Poliției Timiș, care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here