Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFirma din Bucuresti, amendata pentru ca nu si-a dat jos afisele ilegale...

Firma din Bucuresti, amendata pentru ca nu si-a dat jos afisele ilegale din Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Circul Belluci, care aparține de o societate comercială din București, a fost sancționat de polițiștii locali din Timișoara cu 5.000 lei pentru neîndepărtarea afișelor lipite în locuri neautorizate din oraș.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au verificat, în ultima perioadă, modul în care organizatorii de evenimente care au desfășurat spectacole în Timișoara au luat măsura îndepărtării afișelor lipite în locuri neautorizate din oraș, pentru care au fost sancționați anterior. Astfel, în urma acestor verificări au fost aplicate un număr de cinci sancțiuni contravenționale societății comerciale Cab Show & Events din București – Circul Bellucci, deoarece nu a îndepărtat posterele și afișele publicitare lipite în zonele Piața Iuliu Maniu, Calea Torontalului, Gării de Nord și Calea Sever Bocu, sancțiuni de câte 1.000 lei fiecare.

Anterior, aceeași societate bucureșteană care administrează Circul Belluci fusese sancționată cu 8.000 lei pentru lipirea de afișe în locuri neautorizate din oraș. ”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că, potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 lei. Acțiunile de verificare a unor astfel de situații vor continua și în perioada următoare”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...

Patru candidaţi au rămas în cursa pentru funcţia de director al Poliţiei Locale Timişoara!

Patru candidați admiși la concursul pentru postul de director executiv al Poliției Locale Timișoara!...