afis-circul-Belluci

Circul Belluci, care aparține de o societate comercială din București, a fost sancționat de polițiștii locali din Timișoara cu 5.000 lei pentru neîndepărtarea afișelor lipite în locuri neautorizate din oraș.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au verificat, în ultima perioadă, modul în care organizatorii de evenimente care au desfășurat spectacole în Timișoara au luat măsura îndepărtării afișelor lipite în locuri neautorizate din oraș, pentru care au fost sancționați anterior. Astfel, în urma acestor verificări au fost aplicate un număr de cinci sancțiuni contravenționale societății comerciale Cab Show & Events din București – Circul Bellucci, deoarece nu a îndepărtat posterele și afișele publicitare lipite în zonele Piața Iuliu Maniu, Calea Torontalului, Gării de Nord și Calea Sever Bocu, sancțiuni de câte 1.000 lei fiecare.

Anterior, aceeași societate bucureșteană care administrează Circul Belluci fusese sancționată cu 8.000 lei pentru lipirea de afișe în locuri neautorizate din oraș. ”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că, potrivit HCL 371/2007, atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului se sancționează cu amenzi între 1.000 și 2.000 lei. Acțiunile de verificare a unor astfel de situații vor continua și în perioada următoare”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here