Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Blejnar era REGINA! Fostul şef ANAF a fost trimis în judecată

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
21.1 ° C
22.3 °
20 °
55 %
3.1kmh
0 %
mie
22 °
joi
27 °
vin
28 °
sâm
28 °
Dum
26 °

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată a inculpaţilor: NEMEŞ RADU, în stare de arest preventiv, coordonatorul grupului infracțional organizat, NEMEŞ DIANA, administrator la S.C. Excella Real Grup S.R.L, soţia primului menţionat, în stare de arest la domiciliu şi GULIU GEORGE, în stare de arest preventiv în altă cauză, asociat și administrator la S.C. Excella Real Grup S.R.L. Nicolae Bălcescu, jud. Constanța, toţi pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de evaziune fiscală şi constituirea unui grup infracţional organizat (în forma constituirii).

În rechizitoriul întocmit, procurorii au menționat că, în perioada 2011 – 2012, „inculpaţii Nemeş Radu, Nemeş Diana Marina, Guliu George, Chirvăsitu Dumitru, Buliga Mihai, Jugănaru Andrei Florin, Preda Dumitru, Moldovan Ovidiu Ioan şi Ghişe Pavel Dumitru au constituit un grup infracţional organizat în scopul săvârşirii de infracţiuni de evaziune fiscală prin sustragerea de la plata obligaţiilor fiscale aferente unor tranzacţii cu aproximativ 90.000 de tone de motorină comercializate sub aparenţa unor produse petroliere inferioare”.

„Grupul a fost sprijinit în diferite modalităţi de Marta Codruţ Alexandru, Blejnar Sorin, Comăniţă Viorel, Secăreanu Florin, care reprezentau palierul de protecţie, precum şi de Vrînceanu (fostă Cozma) Mariana, Belba Nicolae, Ionescu Lucian, care se aflau în subordinea celorlalţi membri şi executau dispoziţiile acestora, cunoscând scopul urmărit”, susţin procurorii DNA, scrie romaniatv.net

De asemenea, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a mai multor inculpaţi, atât persoane fizice cât și juridice, a căror nume le puteți afla AICI.

Foto:realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare