Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Elicopter și aparatură de ultimă generație pentru Spitalul Județean, promite Bojin

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Titu Bojin a anunțat astăzi că la întâlnirea cu liderii PSD de la Orșova a insistat pentru finanțarea câtorva din proiectele importante ale Timișului. Pe lista se află și ambulatorul de urgență de la Spitalul Județean. Astfel, conform președinteluli CJT, Guvernul s-a angajat să finanțeze mai multe ambulatoare din Timișoara cu suma de aproximativ 11 milioane de euro.

„Una din lucrările prioritare pentru care am insistat este dotarea ambulatorului de la Spitalul Județean, dar proiectul nu se referă doar la acel spital ci și la o parte din celelalte, Casa Austria, maternitatea Bega, etc. Suma despre care vorbim este de 11 milioane de euro, sper să fie licitată și rezolvată și să se treacă la utilarea acelor ambulatoare”, a declarat pesedistul.

Mai mult, s-ar putea ca Timișul să primească, în sfârșit, un elicopter pentru situațiile de urgență. Singura condiție pusă de liderii din guvern este ca oficialitățile timișene să construiască din fonduri proprii un heliport la Spitalul Județean.

„În plus, am insistat pentru aducerea elicopterului promis județului Timiș. Nu vrem să îl luăm pe cel de l-a Arad. Ni s-a promis că vom primi unul cu condiția că să ne asumăm răspunderea pentru construirea unei  platforme pentru pista și heliport la Spitalul Județean”, a conchis Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare