Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Diaconu votează la Dumbrăviţa, Zanfir, Robu, Buşoi şi Coifan la Generală 30. Vezi unde te poţi întâlni cu candidaţii din Timişoara

- Advertisement -

Dimineaţă, la ora 7:00 se deschid secţiile de votare de pe întreg cuprinsul României, urmând ca acestea să rămână astfel până la ora 21:00.

Dintre candidaţii din Timiş care tind spre locuri, fie în Parlamentul Europei, fie pentru câştigarea rolului de deputat al Colegiului 3 Timişoara, o parte dintre aceştia vor vota chiar în Timişoara, iar alţii în localităţile învecinate, în funcţie de domiciliul din cartea de identitate.

Astfel, deputatul Adrian Diaconu, preşedinte PP-DD Timiş şi candidat la alegerile europarlamentare, va vota la ora 11:30 la Dumbrăviţa. Colegul său de partid, Florian Zanfir, candidat în colegiul III Timişoara pentru postul de deputat, va vota la ora 12:00 la secţia 120 de la Şcoala Generală nr. 30.

De la PDL, candidatul pentru Colegiul III, Balint Petrescu va fi prezent la ora 11:00 la secţia de votare amenajată în incinta Casei Tineretului, în timp ce Şeful PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc va vota în jurul orei 14:00, la Liceul Agricol.

Preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin, va vota în secţia de votare amenajată în Şcoala genereală din comuna Remetea Mare, de la ora 12:30. Un alt social-democrat „cu nume”, deputatul Sorin Grindeanu, votează la ora 11:00 la Clubul Sportiv Scolar Bega, situat pe strada Amforei, nr. 1. Candidatul PSD pentru alegerile parlamentare de pe Colegeiul 3 Timisoara, Florin Bîrsăşteanu, va vota de la ora 10:00 la secţia de pe strada Victor Hugo.

Politicienii importantţi ai Partidului Naţional Liberal, vor vota duminică dimineaţa, la ora 9:30, la secţia de vot 119 de la Şcoala Generală nr. 30, din zona Soarelui. Aici îşi vor exercita votul primarul Nicolae Robu, Cristian Buşoi şi Viorel Coifan, ultimii doi, pe liste suplimentare.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore