12.9 C
Timișoara
duminică,13,iunie,2021
AcasăStiriPoliticaAlin Popoviciu, deputat PDL, e de acord cu Robu: La Louis Țurcanu...

Alin Popoviciu, deputat PDL, e de acord cu Robu: La Louis Țurcanu au fost „șmecherii politicianiste”

După mișcările din USL și ruperea alianței social-liberale, declarațiile lui Robu îl mulțumesc pe…Alin Popoviciu, deputat PDL. Popoviciu s-a referit în special la declarația edilului cu privire la situația de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu, pe care Robu o denumise „șmecherie politicianistă”.

Vă reamintim declarația primarului Timișoarei: „niciun leu nu a fost alocat pentru Timişoara la capitolul proiecte. La spitalul de copii a fost o şmecherie politicianistă. Nu poţi să dai cuiva bani să facă o construcţie în momentul în care nu este nici măcar studiu de fezabilitate sau proiect tehnic pentru acea construcţie. Au fost oferiți niște bani care era sigur că nu vor putea fi cheltuiţi.”

În conferința de presă de la sediul PDL, deputatul a salutat vorbele edilului pe care îl felicită că a început să spună lucrurilor pe nume:

„Salut ultima conferință de presă a domnului Robu, în care văd un atlfel de om, care începe să ne spună lucrurilor pe nume, și mă bucur că domnul Robu ne spune că Timișoara nu a primit niciun ban de la București, dare u îi aduc aminte lui Robu, căt tot  dânsul era cel care îi apăra pe colegii lui de la PSD. Acuma mă bucur că începe să spună lucrurilor pe nume și nu-i doresc decât să-i țină tot așa, să tragă împreună cu noi semnale de alarmă.” a declarat deputatul.

Popoviciu  susține că PDL a tras un semnal de alarmă timp de aproape doi ani de zile cu privire la bugetul pe 2013 și 2014, buget în care Timișoara nu se regăsește în nici un proiect major.

„Nicolae Robu  a spus ceea ce spunem noi de doi ani de zile, că în bugetul pe 2013 și în bugetul pe 2014, Timișoara nu a primit niciun leu. Repte, v-am spus și atunci cu proiectul de buget în față, la investiții mari și rpoiecte mari, timișoara nu are niciun leu. Văd că tot ce se întâmplă la spitalul de copii este o mișcare politicianistă, s-au dat niște bani pentru ca guverul să îi ia înapoi și mă bucur că domnul Robu o spune și uite așa începem și noi să aflăm încet încet adevărul despre această alianță USL.” a încheiat pedelistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,700AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente