Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Misterul a fost DEZLEGAT! Nicolae Robu a prezentat noua FAȚĂ a tramvaielor REABILITATE! FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Astăzi, edilul Capitalei Banatului a inițiat un nou sondaj pe grupul pe care în ”patronează” pe Facebook, ”Împreună pentru Timișoara”. Ajuns la sondajul cu numărul 31, primarul Robu vrea să afle de la timișoreni dacă sunt sau nu încântați despre viitoarea înfățișare a tramvaielor intrate în cursa pentru reabilitare, Robu reușind să surprindă în mod plăcut membrii grupului cu trei imagini din care reiese cum vor arăta cele două tramvaie care urmează ca, cel mai probabil, de luna viitoare să circule pe șinele din Timișoara.

Modernizate la Arad, respectiv Pașcani, de către Astra Vagoane Călători și Electroputere VFU Pașcani, tramvaiele vor fi ”colorate” în alb și violet atât la interior, acestea fiind culorile cel mai des votate de timișoreni în urma unui sondaj puțin mai vechi inițat de Robu, cât și la exterior, întrucât culorile alb-violet sunt reprezentative pentru mijloacele Regiei Autonome de Transport Timișoara, troleibuzele și autobuzele fiind deja ”îmbrăcate” în cele două culori.

”Sondajul nr. 31 pe grupul Împreună pentru Timişoara

Tema: ASPECTUL EXTERIOR AL TRAMVAIELOR REABILITATE

În pozele ataşate, puteţi vedea cum vor arăta tramvaiele Timişoarei în urma reabilitării aflată în derulare. Prima poză reprezintă o vedere a părţii din faţă, a doua o vedere a părţii din spate şi a treia o vedere a tramvaiului în ansamblul său, în privire de pe mediatoarea sa. Dacă vă place, clicuiţi Like. Dacă nu vă place, postaţi textul Dislike” a scris Nicolae Robu, pe Facebook, atât pe pagina sa oficială, cât și în grupul ”Împreună pentru Timișoara”, iar în circa o oră de la postarea inițială, peste 70 de persoane au ”clicuit” Like în acest grup, în timp ce pe pagina Nicolae Robu, edilul adunat peste 150 de aprecieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Carani, Sanandrei si Covaci, legate de Timisoara prin doua linii metropolitane STPT

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că începând din această lună vor circula...

Linii de autobuz si troleibuz deviate, duminica, in Timisoara

Ultima zi a săptămânii aduce unele modificări în traseele câtorva mijloace de transport în...

VIDEO INCREDIBIL! Autobuz de pe linia Expres 8, vandalizat de un „puradel”, la Timisoara

Un autobuz de pe linia E8, care se deplasa pe strada Câmpului din Timișoara,...