vedere din față

Astăzi, edilul Capitalei Banatului a inițiat un nou sondaj pe grupul pe care în ”patronează” pe Facebook, ”Împreună pentru Timișoara”. Ajuns la sondajul cu numărul 31, primarul Robu vrea să afle de la timișoreni dacă sunt sau nu încântați despre viitoarea înfățișare a tramvaielor intrate în cursa pentru reabilitare, Robu reușind să surprindă în mod plăcut membrii grupului cu trei imagini din care reiese cum vor arăta cele două tramvaie care urmează ca, cel mai probabil, de luna viitoare să circule pe șinele din Timișoara.

Modernizate la Arad, respectiv Pașcani, de către Astra Vagoane Călători și Electroputere VFU Pașcani, tramvaiele vor fi ”colorate” în alb și violet atât la interior, acestea fiind culorile cel mai des votate de timișoreni în urma unui sondaj puțin mai vechi inițat de Robu, cât și la exterior, întrucât culorile alb-violet sunt reprezentative pentru mijloacele Regiei Autonome de Transport Timișoara, troleibuzele și autobuzele fiind deja ”îmbrăcate” în cele două culori.

”Sondajul nr. 31 pe grupul Împreună pentru Timişoara

Tema: ASPECTUL EXTERIOR AL TRAMVAIELOR REABILITATE

În pozele ataşate, puteţi vedea cum vor arăta tramvaiele Timişoarei în urma reabilitării aflată în derulare. Prima poză reprezintă o vedere a părţii din faţă, a doua o vedere a părţii din spate şi a treia o vedere a tramvaiului în ansamblul său, în privire de pe mediatoarea sa. Dacă vă place, clicuiţi Like. Dacă nu vă place, postaţi textul Dislike” a scris Nicolae Robu, pe Facebook, atât pe pagina sa oficială, cât și în grupul ”Împreună pentru Timișoara”, iar în circa o oră de la postarea inițială, peste 70 de persoane au ”clicuit” Like în acest grup, în timp ce pe pagina Nicolae Robu, edilul adunat peste 150 de aprecieri.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.