Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

E plin de GUNOAIE in cartierul Plopi, dupa ”curatenia de primavara”! Ce a promis Nicolae Robu

- Advertisement -

Cetățenii cartierului Plopi din Timișoara au venit în număr mare la întâlnirea cu primarul capitalei Banatului, locuitorii amintindu-i edilului de lipsa de implicare a societăților primăriei în ceea ce Nicolae Robu a numit ”Curățenia de Primăvară”, făcută de angajații acestora ”voluntar-obligatoriu”.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă locuitorii cartierului timișorean Plopi, dar și cei din zonele adiacente, continuă să fie grămezile uriașe de deșeuri de pe străzi. De ce mai există aceste zeci de rampe clandestine de gunoi? Pentru că firmele din subordinea Primăriei Timișoara, după ”comanda” primarului urbei de pe Bega, nu s-au sinchisit să treacă și pe străzile acestui cartier pentru a ridica mormanele de gunoi.

”Eu am mobilizat firmele primăriei, care au alte atribuții (…), toate având sarcini de muncă voluntară, sarcini pe care eu le-am trasat. (…)”, a început să le explice Robu, celor prezenți la întâlnire, acesta fiind întrerupt imediat de audiență, oamenii exclamând în cor că această curățenie de primăvară pur și simplu nu a fost făcută în zona în care locuiesc, decât parțial, în zona ”centrală” a cartierului.

Iritat de ceea ce i s-a comunicat, Robu a concluzionat că urmează să verifice aceste aspecte, promițând că urmează să se intre din nou pe toate străzile. ”Dacă ei nu s-au achitat de acele obligații voluntare, atunci o să-i pun să se achite. Este o chestiune de onoare”, a adăugat liberalul care conduce Primăria Timișoara de aproape șapte ani.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=GOgJ0ngpTNU&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore