Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieE plin de GUNOAIE in cartierul Plopi, dupa ”curatenia de primavara”! Ce...

E plin de GUNOAIE in cartierul Plopi, dupa ”curatenia de primavara”! Ce a promis Nicolae Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Cetățenii cartierului Plopi din Timișoara au venit în număr mare la întâlnirea cu primarul capitalei Banatului, locuitorii amintindu-i edilului de lipsa de implicare a societăților primăriei în ceea ce Nicolae Robu a numit ”Curățenia de Primăvară”, făcută de angajații acestora ”voluntar-obligatoriu”.

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă locuitorii cartierului timișorean Plopi, dar și cei din zonele adiacente, continuă să fie grămezile uriașe de deșeuri de pe străzi. De ce mai există aceste zeci de rampe clandestine de gunoi? Pentru că firmele din subordinea Primăriei Timișoara, după ”comanda” primarului urbei de pe Bega, nu s-au sinchisit să treacă și pe străzile acestui cartier pentru a ridica mormanele de gunoi.

”Eu am mobilizat firmele primăriei, care au alte atribuții (…), toate având sarcini de muncă voluntară, sarcini pe care eu le-am trasat. (…)”, a început să le explice Robu, celor prezenți la întâlnire, acesta fiind întrerupt imediat de audiență, oamenii exclamând în cor că această curățenie de primăvară pur și simplu nu a fost făcută în zona în care locuiesc, decât parțial, în zona ”centrală” a cartierului.

Iritat de ceea ce i s-a comunicat, Robu a concluzionat că urmează să verifice aceste aspecte, promițând că urmează să se intre din nou pe toate străzile. ”Dacă ei nu s-au achitat de acele obligații voluntare, atunci o să-i pun să se achite. Este o chestiune de onoare”, a adăugat liberalul care conduce Primăria Timișoara de aproape șapte ani.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=GOgJ0ngpTNU&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...