Sorin Cociobea, PDL: ACS Poli Timișoara e jucăria electorală a lui Robu, echipa va retrograda!

- Advertisement -

Sorin Cociobea îl acuză pe Nicolae Robu că își bate joc de jucătorii de la ACS Poli Timișoara. Potrivit consilierului județean din partea PDL, fotbaliștii au mers cu trenul până în Moldova, cale de 700 de kilometri. La 40 de kilometri de Botoșani, au coborât, în gară la Verești, unde au fost preluați de un autocar trimis de președintele Botoșaniului, Cornel Şfaițer, care i-a dus la restaurantul Rapsodia, unde au mâncat pe banii moldovenilor, și apoi s-au dus la stadion la meci. Vă amintim că Timișoara a pierdut meciul. A fost 1-0 pentru adversari într-o partidă în care moldovenii au avut două goluri anulate, iar ai noștri,  doi jucători eliminaţi şi un gol anulat.

„Nicolae Robu își bate joc de jucătorii de la Poli. La meciul cu Botoșani, echipa a mers 700 de kilometri cu trenul. Când au ajuns în gară la Verești, la 40 de kilometri de Botoșani, jucătorii s-au dat jos din tren iar președintele echipei moldevene, Cornel Sfațer, a trimis personal un autocar care i-a dus pe băieți la restaurantul Rapsodia unde au mâncat din banii celor de la Botoșani după care au plecat direct la meci. Managerul acestei echipe, Nicolae Robu, și-a bătut joc de acești băieți și eu îl întreb de ce? Cu ce au greșit să aibă parte de un asemenea tratamen. Parcă sunt sclavi” a declarat Sorin Cociobea.

Cociobea a continuat să îl învinovățește pe edil și de situația din clasament. Pedelistul este convins că echipa va retrograda, și asta pentru că, susține el,  Robu, deși controlează toate aspectele clubului, nu se pricepe la fotbal. Mai mult, consilierul  consideră neinspirată aducerea lui Dan Alexa la cârma echipei, pe care în vede ca pe un fost jucător exponenția dar cu prea puțină experiență de antrenor.

„Echipa este jucăria de campanie a primarului Robu, ar trebui să se numească PNL POLI Timișoara. El nu vrea să facă publică situația banilor din club, el este singurul care ia deceizii, singurul care o pastoreste iar noi il ajutam cu bani publici. Mai mult, are impresia că se pricepe la fotbal dar nu se pricepe. Echipa va retrograda, nu am nimic cu Dan Alexa, e un jucător exponențial, dar nu are experiență ca antrenor. În acest moment greu al echipei trebuia adus un antrenor cu experiență. ”

Nicolae Robu i-a răspuns consilierului Cociobea, spunând că el nu are nici o legătură cu aceste întâmplări, dar consideră că ceea ce s-a întâmplat a fost o prostie din partea celor care administrează deplasările echipei:

„Nu am nicio legătură cu deplasarea de la Botoșani, nu mă ocup eu de deplasările echipei, am aflat și eu în ziua meciului că jucătorii au plecat cu trenul, nu sunt conducătorul clubului. A fost o prostie după părerea mea, nu știu cum s-au gândit lucrurile, că probabil se fac ceva economii, în plus jucătorii vor ajunge suficient de devreme acolo încât să fie odihniți” a explicat edilul.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare