ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO! Agitator PDL la protestele anti-guvern din Timişoara. Ce măsuri au luat organizatorii

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La fel ca în marile orașe din țară, protestele organizate în Timișoara de cetățeni bine intenționați care doresc să împiedice guvernul să adopte ordonanțe și legi după bunul plac riscă să fie preluate sau cel puțin stricate de agitatori trimiși de partide.

Un prim incident a avut loc ieri, în Piaţa Victoriei din Timișoara. Ioan Brăsneanu, membru al fostului PDL și șef al pazei la un mall din Timișoara, după cum susțin sursele noastre, a încercat să agite mulțimea vorbind la microfonul din faţa Operei. Acesta fost filmat de reporterii Vocea Timișului în timp ce vorbea cu o parte din organizatori, care însă au ignorat ce le spunea.

Pe proflul acestuia de Facebook apar atât poze cu fostul lider PDL, Vasile Blaga cât și cu primarul Nicolae Robu, lider al PNL Timiș, partid cu care PDL a fuzionat. Ulterior, omul a fost îndepărtat din fața Operei la cererea organizatorilor și a fost preluat de jandarmi, în fața cărora s-a scuzat că este un simplu cetățean care a venit să își exprime nemulțumirea și că nu a instigat la acte de violență. Brăsneanu a fost implicat și în accidentul deputatului PMP Cornel Sămărtinean, aflându-se în mașina demnitarului. Acesta declara la fața locului că nu Sămărtiean era cel care a condus mașina, declarația fiind una falsă, după cum s-a stabilit ulterior de către oamenii legii, care au demonstrat că Sămărtinean se afla la volan deşi consilierul său Alexandru Mutruc încercase să ia vina asupra lui. Mai mult, pedelistul susținea la acea dată că este fotograf și este din Arad.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore