Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAproximativ 4.000 de oameni la miting în Piaţa Victoriei din Timişoara. Pe...

Aproximativ 4.000 de oameni la miting în Piaţa Victoriei din Timişoara. Pe când se amână protestele

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

A trecut o zi de când guvernul Grindeanu a abrogat OUG 13 privind modificarea Codului Penal. Însă protestele de stradă continuă.

Dacă ieri în Timişoara numărul participanţilor la manifestaţia din Piaţa Victoriei a fost la fel de mare ca şi în zilele de dinainte de abrogarea ordonanţei, astăzi numărul participanţilor a scăzut semnificativ. La ora 21 în piaţa se află aproximativ 4.000 de oameni care cântă, dansează şi cer în continuare demisia guvernului Grindeanu. Din piaţă nu lipsesc nici toboşarii, nici pancartele cu mesaje care mai de care mai inventive. „Până la capăt, până la capăt”, „Uniţi salvăm toată România” se scandează din mulţime.

Organizatorii au anunţat că protestele se suspendă până vineri, atunci când vor ieşi în stradă din nou de la ora 19. Şi sâmbăta va fi zi liberă de la proteste, astfel că următorul miting este programat pentru ziua de duminică, în aceeaşi locaţie şi la aceeaşi oră. Între timp, cei care doresc să îşi arate dezacordul faţă de acţiunile guvernului Grindeanu sunt sfătuiţi să poarte banderole albe pe braţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare